Η Μαίρη Μηλιαρέση απολογείται δημόσια για το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και το αντισηπτικό

08:36 - 23/03/2020

Με ένα εκτενές κείμενό της που ανάρτησε στα social media, η Μαίρη Μηλιαρέση απολογείται δημόσια για τη διαφήμιση τηλεμάρκετινγκ με […] The post Η Μαίρη Μηλιαρέση απολογείται δημόσια για το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και το αντισηπτικό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός - Μαίρη Μηλιαρέση: Ζητά δηοσίως συγγνώμη για το τηλεμάρκετινγκ με μάσκες και αντισηπτικά

Η μακροσκελής ανάρτησή της στο Instagram στο τέλος της οποίας τονίζει ότι και πάλι έμεινε άνεργη

Διαβάστε το στο

Μαίρη Μηλιαρέση: Άνεργη από το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και το αντισηπτικό

Απολογείται δημόσια. «Θέλω να ζητήσω ειλικρινή συγνώμη λόγω αυτής της παρουσίασης, είτε είναι δικαιολογημένο και δίκαιο,είτε όχι. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας είναι ότι έμεινα πάλι άνεργη»..

Διαβάστε το στο

Μαίρη Μηλιαρέση: Απολογήθηκε για το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και το αντισηπτικό

Με μία εκτενή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, η Μαίρη Μηλιαρέση...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η δημόσια απολογία της Μ. Μηλιαρέση για το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και το αντισηπτικό

Δημόσια απολογία για τη διαφήμιση τηλεμάρκετινγκ έκανε η Μαίρη Μηλιαρέση με ένα εκτενές κείμενό της που ανάρτησε στα social media. Η γνωστή παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα προωθεί προϊόντα μέσα από τηλεοπτικά σποτς, διαφήμιζε έξι μάσκες και ένα αντισηπτικό, τα οποία πωλούνταν 14,99 ευρώ συν 10 ευρώ έξοδα αποστολής και ήταν κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και στοχοποίησε την ίδια. Μέσα από την ανάρτησή της, η Μαίρη Μηλιαρέση αποκάλυψε ότι έμεινε άνεργη και ζήτησε συγγνώμη από εκείνους που απογοήτευσε. Αναλυτικά το κείμενό της: "Ένιωσα την ανάγκη και την υποχρέωση να απευθυνθώ σε όλους εσάς που με γνωρίζετε ή με βλέπετε στην τηλεόραση τα τελευταία περίπου 30 χρόνια. Αφορμή για την α

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Ζητά δημοσίως συγγνώμη για το τηλεμάρκετινγκ με μάσκες και αντισηπτικά.

«Ένιωσα την ανάγκη και την υποχρέωση να απευθυνθώ σε όλους εσάς που με γνωρίζετε ή με βλέπετε στην τηλεόραση τα…

Διαβάστε το στο olympia.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και τα αντισηπτικά

Διαβάστε το μακροσκελές κείμενο της Μαίρης Μηλιαρέση:

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Τώρα ζητάει συγνώμη για την διαφήμιση-αισχροκέρδεια με τις μάσκες & τα αντισηπτικά

Μετά τη κατακραυγή έρχεται η συγνώμη. Στο βωμό της τηλεθέασης και του χρήματος διάφοροι προσπάθησαν να μοσχοπουλήσουν μάσκες και αντισηπτικά την ώρα που τα ράφια ήταν άδεια με τους πολίτες να έχουν σαρώσει τα πάντα. Το pronews.gr είχε αναδείξει την αισχροκέρδεια πάνω στην τραγωδία όταν είχαν αύξηση στο κόστος αντισηπτικών και μασκών 400%! H Mαίρη Μηλιαρέση, που παρουσίαζε μια αντίστοιχη σειρά προϊόντων αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη μετά την κατακραυγή. «Θέλω να ζητήσω από πλευράς μου, μια ειλικρινή συγνώμη απ’ όλους όσους δυσαρέστησα, λόγω αυτής της συγκεκριμένης επαγγελματικής μου παρουσίασης, είτε αυτό είναι δικαιολογημένο και δίκαιο,είτε όχι. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας είναι ότ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Δημόσια συγγνώμη από την Μαίρη Μηλιαρέση για τη διαφήμιση με τις μάσκες και το αντισηπτικό

Lamianow.gr Δημόσια συγγνώμη από την Μαίρη Μηλιαρέση για τη διαφήμιση με τις μάσκες και το αντισηπτικό “Θέλω να ζητήσω από πλευράς μου, μια ειλικρινή συγνώμη απ’ όλους όσους δυσαρέστησα, λόγω αυτής της συγκεκριμένης επαγγελματικής μου παρουσίασης, είτε αυτό είναι δικαιολογημένο και δίκαιο,είτε όχι. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας είναι ότι έμεινα πάλι άνεργη”. Με ένα εκτενές κείμενό της που ανάρτησε στα social media, η Μαίρη Μηλιαρέση απολογείται δημόσια για τη διαφήμιση […] Δημόσια συγγνώμη από την Μαίρη Μηλιαρέση για τη διαφήμιση με τις μάσκες και το αντισηπτικό Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δημόσια συγγνώμη από την Μαίρη Μηλιαρέση για τη διαφήμιση με τις μάσκες και το αντισηπτικό

“Θέλω να ζητήσω από πλευράς μου, μια ειλικρινή συγνώμη απ’ όλους όσους δυσαρέστησα, λόγω αυτής της συγκεκριμένης επαγγελματικής μου παρουσίασης, είτε αυτό είναι δικαιολογημένο και δίκαιο,είτε όχι. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας είναι ότι έμεινα πάλι άνεργη”. Με ένα εκτενές κείμενό της που ανάρτησε στα social media, η Μαίρη Μηλιαρέση απολογείται δημόσια για τη διαφήμιση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαίρη Μηλιαρέση κορωνοϊός: Η δημόσια συγγνώμη για το τηλεμάρκετινγκ με μάσκες και αντισηπτικά

Μαίρη Μηλιαρέση κορωνοϊός: Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η κ. Μηλιαρέση πήρε θέση, έπειτα από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εν λόγω διαφήμιση.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Μαίρη Μηλιαρέση απολογείται δημόσια για το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και το αντισηπτικό

"Θέλω να ζητήσω από πλευράς μου, μια ειλικρινή συγνώμη απ’ όλους όσους δυσαρέστησα, λόγω αυτής της συγκεκριμένης επαγγελματικής μου παρουσίασης, είτε αυτό είναι δικαιολογημένο και δίκαιο,είτε όχι. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας είναι ότι έμεινα πάλι άνεργη". Με ένα εκτενές κείμενό της που ανάρτησε στα social media, η Μαίρη Μηλιαρέση απολογείται δημόσια για τη διαφήμιση τηλεμάρκετινγκ με τις έξι μάσκες και το ένα αντισηπτικό, τα οποία πωλούνταν 14,99 ευρώ συν 10 ευρώ έξοδα αποστολής. Η Μαίρη Μηλιαρέση αποκάλυψε, επίσης, ότι έμεινε άνεργη μετά από αυτό. Ένιωσα την ανάγκη και την υποχρέωση να απευθυνθώ σε όλους εσάς που με γνωρίζετε ή με […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μαίρη Μηλιαρέση - Απολογείται δημόσια για το τηλεμάρκετινγκ με τις μάσκες και το αντισηπτικό

"Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας είναι ότι έμεινα πάλι άνεργη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο