Καθηγητής του Γέιλ για τον κορωνοϊό: «Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη - Έλληνες δεν είστε σε διακοπές»

09:17 - 23/03/2020

«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη», τονίζει στην ανάρτησή του για τα μέτρα στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Γέιλ, Νίκολας Χρηστάκης. Ο καθηγητής στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Γέιλ τονίζει τη σημασία του «Μένουμε Σπίτι» και τοποθετείτε υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η ανάρτηση του Ελληνοαμερικανού καθηγητή για τον κορωνοϊό «Μια σημείωση στους φίλους μου τους Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σωστά έπραξε και έκλεισε τα σχολεία και ανακοίνωσε και άλλα μέτρα για να μειώσει τις κοινωνικές συναθροίσεις. Δεν πρέπει να συγκεντρώνεστε έξω. Δεν είστε σε διακοπές. Μείνετε σπίτι. Βγείτε μία φορά την εβδομάδα για τα απαραίτητα. Μην αγγίζ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοροναϊός - Μήνυμα καθηγητή του Γέιλ στους Έλληνες: «Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»

Διαβάστε το στο

Ο καθηγητής Χρηστάκης του Γέιλ για τον κορονοϊό: "Μην αγγίζετε φίλους, δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη"

Μήνυμα στους Έλληνες από ομογενή καθηγητή του Γέιλ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κορονοϊός: Μήνυμα καθηγητή του Γέιλ στους Έλληνες – «Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο γνωστός καθηγητής Νικόλας Χρηστάκης

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κορονοιός-καθηγητή του Γέιλ στους Έλληνες: «Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»

Το δικό του μήνυμα στους Έλληνες έστειλε ο Ελληνο-αμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Γέιλ των ΗΠΑ, Νίκολας Χρηστάκης. Το άρθρο Κορονοιός-καθηγητή του Γέιλ στους Έλληνες: «Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κορωνοϊός: Έκκληση καθηγητή του Γέιλ στους Έλληνες – «Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»

Ο γνωστός καθηγητής, τονίζει τη σημασία του «μένουμε σπίτι» Το δικό του μήνυμα στους Έλληνες έστειλε ο Ελληνο-αμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Γέιλ των ΗΠΑ, Νίκολας Χρηστάκης. Ο γνωστός καθηγητής, τονίζει τη σημασία του «μένουμε σπίτι». Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκολας Χρηστάκης, τοποθετείται υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση κατά της […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Έκκληση καθηγητή του Γέιλ στους Έλληνες για τον κορωνοϊό: «Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη»

Μήνυμα στους Έλληνες για τον κορωνοϊό έστειλε ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Πανεπιστημίου Γέιλ των ΗΠΑ, Νίκολας Χρηστάκης. Στο μήνυμά του, ο γνωστός καθηγητής τονίζει τη σημασία του «μένουμε σπίτι». Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκολας Χρηστάκης, τοποθετείται υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Μια σημείωση […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Καθηγητής του Γέιλ Νίκολας Χρηστάκης -«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη, μείνετε σπίτι Ελληνες»

«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη», τονίζει στην ανάρτησή του για τα μέτρα στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Γέιλ, Νίκολας Χρηστάκης. Ο καθηγητής στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Γέιλ τονίζει τη σημασία του «Μένουμε Σπίτι» και τοποθετείτε υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η ανάρτηση του Ελληνοαμερικανού καθηγητή για τον κορωνοϊό «Μια σημείωση στους φίλους μου τους Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σωστά έπραξε και έκλεισε τα σχολεία και ανακοίνωσε και άλλα μέτρα για να μειώσει τις κοινωνικές συναθροίσεις. Δεν πρέπει να συγκεντρώνεστε έξω. Δεν είστε σε διακοπές. Μείνετε σπίτι. Βγείτε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Καθηγητής Γέιλ: "Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη"

"Μείνετε σπίτι Έλληνες"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις