Η pilates instructor Μαρία Μαραγιάννη εξηγεί πώς μπορείς να γυμναστείς από το σπίτι

17:21 - 23/03/2020

Ας υποθέσουμε ότι λόγοι ανωτέρας βίας δεν μας επιτρέπουν να πάμε στο γυμναστήριο ή ότι δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση γιατί κινδυνεύει η υγεία μας. Τι θα μπορούσαμε λοιπόν να κάνουμε για να διατηρήσουμε το σώμα μας , τον νου μας αλλά και τον ψυχικό μας κόσμο υγιη? Μπορούμε να γυμναστούμε στο σπίτι μας? Σύμφωνα με την Μαρία Μαραγιάννη, πιστοποιημένη καθηγήτρια pilates, όχι απλά μπορούμε αλλά επιβάλλεται να γυμναστούμε. Όχι μόνο για να διατηρήσουμε την σιλουέτα μας αλλά επιπλέον για να τονώσουμε το ηθικό μας, να ενισχύσουμε το...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει