Τσιόδρας για Κορωνοϊό: «Δείχνει σαν να έχει βάλει φρένο στην Ελλάδα»

09:06 - 24/03/2020

«Η καμπύλη της επιδημίας στην Ελλάδα δείχνει σαν να έχει βάλει κάποιο φρένο. Χαίρομαι που δεν βλέπω αυτή τη δραματική αύξηση, αγοράσαμε χρόνο, μακάρι να αγοράσουμε κι άλλο χρόνο, δεν μπορώ να πω ότι έχει μειωθεί, αλλά ούτε και ότι έχει αυξηθεί δραματικά» ανέφερε με πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Όπως είπε στην […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σ. Τσιόδρας: Τουλάχιστον δέκα χιλιάδες τα κρούσματα – Δείχνει να έχει βάλει φρένο η επιδημία

Τουλάχιστον οκτώ με δέκα χιλιάδες είναι όσοι έχουν μολυνθεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας από τον κορωνοϊό. Οι αριθμοί αυτοί προκύπτουν από τα μαθηματικά μοντέλα που συνεχίζουμε να παρακολουθούμε για την διασπορά του ιού στη χώρα μας ανέφερε στην χθεσινή ενημέρωσή του ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. «Η καμπύλη της επιδημίας στην Ελλάδα δείχνει σαν […] Σ. Τσιόδρας: Τουλάχιστον δέκα χιλιάδες τα κρούσματα – Δείχνει να έχει βάλει φρένο η επιδημία on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή