Τάκης Ζαχαράτος: «Στο GNTM η Βίκυ Καγιά είναι η… εγγονή της Τασσώς Καββαδία»

11:24 - 23/10/2019

Με αφορμή τη νέα του παράσταση, «Ζω μόνο για σένα» που θα δούμε στο θέατρο Παλλάς μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος […] The post Τάκης Ζαχαράτος: «Στο GNTM η Βίκυ Καγιά είναι η… εγγονή της Τασσώς Καββαδία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάκης Ζαχαράτος βλέπει GNTM: «Η φίλη μου η Βίκυ Καγιά είναι η εγγονή της Τασσώς Καββαδία»

«Για να γίνεις top model πρέπει να έχεις περάσεις από τα ΟΥΚ, τις ειδικές δυνάμεις»

Διαβάστε το στο

Τάκης Ζαχαράτος για GNTM: Η Βίκυ Καγιά είναι η εγγονή της Τασσώς Καββαδία (βίντεο)

«Τώρα θέλω να τις δω βατραχανθρώπους με μπουκάλες»

Διαβάστε το στο

Τάκης Ζαχαράτος: Η Βίκυ Καγιά είναι η «Τασσώ Καββαδία» του GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος και αναφέρθηκε στη νέα παράσταση που «ανεβάζει»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Τάκης Ζαχαράτος βλέπει GNTM: Η φίλη μου η Βίκυ Καγιά είναι η εγγονή της Τασσώς Καββαδία

Με αφορμή τη νέα του παράσταση «Ζω μόνο για σένα» που θα ανέβει στο θέατρο «Παλλάς» μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην κάμερα του «Ευτυχείτε». Σχολιάζοντας το GNTΜ, είπε με το γνωστό σαρκαστικό του ύφος: «Με ξεπερνάει πως για να γίνεις μοντέλο πρέπει να έχεις περάσεις από τα ΟΥΚ. Τις ειδικές δυνάμεις. Πρέπει να σκαρφαλώνεις σε βουνά. Τώρα θέλω να τις δω βατραχανθρώπους με μπουκάλες», ενώ λόγω αυστηρότητας παρομοίασε τη Βίκυ Καγιά με την εγγονή της Τασσώς Καββαδία. Επίσης αποκάλυψε ότι δεν του έχει γίνει πρόταση από το «Your Face Sounds Familiar», προσθέτοντας πως θα το σκεφτεί σοβαρά σε περίπτωση που του προταθεί. Παράλληλα, μίλησε για τη λεύκη από την οποία πάσχει και το δημοσιοποίησε πριν λίγους μ

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Στο GNTM, η Βίκυ Καγιά είναι η Τασσώ Καββαδία»

«Τώρα θέλω να τις δω βατραχανθρώπους με μπουκάλες»

Διαβάστε το στο news.gr

«Στο GNTM η Βίκυ Καγιά είναι η… εγγονή της Τασσώς Καββαδία»

Με αφορμή τη νέα του παράσταση, «Ζω μόνο για σένα» που θα δούμε στο θέατρο Παλλάς μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην κάμερα του «Ευτυχείτε». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο GNTM αλλά και το νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar. «Δεν υπάρχει αυτό…» σημείωσε χαρακτηριστικά για το ριάλιτι μόδας του STAR για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο