Χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε 82χρονος ψαράς από τη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου
18:36 - 24/03/2020
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, ένας 82χρονος ψαράς στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου της Θεσσαλονίκης.
Περίπου στις τρεις η ώρα της ίδιας ημέρας, η κόρη του 82χρονου ψαρά ειδοποίησε το Λιμενικό Σώμα ότι δεν είχε επικοινωνία με τον πατέρα της, ο οποίος νωρίτερα βγήκε με τη βάρκα του ανοιχτά της θάλασσας.
Για τον εντοπισμό του άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό. Συγκεκριμένα, στις έρευνες συμμετείχε ένα πλωτό σκάφος του σώματος που ανέσυρε τον άνδρα, ένα περιπολικό όχημα και παραπλέοντα σκάφη.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 82χρονο ψαρά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 82χρονος ψαράς στο Καλοχώρι
Νωρίτερα, η κόρη του άτυχου ψαρά ειδοποίησε το Λιμενικό Σώμα ότι δεν είχε επικοινωνία με τον πατέρα της για κάποιες ώρες
Διαβάστε το στο Θεσσαλονίκη: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 82χρονος ψαράς
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, ένας 82χρονος ψαράς στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου της Θεσσαλονίκης.
Περίπου στις τρεις η ώρα της ίδιας ημέρας, η κόρη του 82χρονου ψαρά ειδοποίησε το Λιμενικό Σώμα ότι δεν είχε επικοινωνία με τον
Διαβάστε το στο madata.grΘεσσαλονίκη: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 82χρονος ψαράς στο Καλοχώρι
Για τον εντοπισμό του άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό
Διαβάστε το στο patrasevents.gr