Βράνιες: «Δεν είμαι εθνικιστής – Καλύτερη πόλη στον κόσμο η Αθήνα»

12:13 - 23/10/2019

Στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Βοσνίας μίλησε ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος σχολίασε για πρώτη φορά την αποπομπή του από την Εθνική ομάδα και αναφέρθηκε στο πόσο καλά αισθάνεται με την επιστροφή του στην ΑΕΚ Η βοσνιακή εφημερίδα Dnevni Avaz, προφανώς με αφορμή και το πάρτι γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες, έστειλε δημοσιογραφική αποστολή στην Αθήνα, με […] The post Βράνιες: «Δεν είμαι εθνικιστής – Καλύτερη πόλη στον κόσμο η Αθήνα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βράνιες: Δεν είμαι εθνικιστής

Ο Όγκνιεν Βράνιες παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, με τον Βόσνιο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βράνιες: "Δεν είμαι εθνικιστής"

Ο Όγκνιεν Βράνιες, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της πατρίδας του, μίλησε για αρκετά θέμα, μεταξύ των οποίων η απουσία του από τις Εθνικές κλήσεις, τις σχέσεις με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, την εικόνα που παρουσιάζουν για αυτόν αλλά και την ζωή στην Αθήνα.  Η συνέντευξη του Βράνιες στην Dnevni Avaz: Για το γεγονός πως παρουσιάζεται ως εθνικιστής:  «Δεν είμαι εθνικιστής, όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν. Πάντα πέθαινα με τη φανέλα της Εθνικής Βοσνίας. Θα ερχόμουν αλλιώς σε αυτή τη συνέντευξη με τον φίλο μου από τη Σρεμπρένιτσα που με επισκέπτεται εδώ στην Αθήνα; Αυτός είναι ο τρόπος που με περιγράφουν μερικοί; Και αν συνεχίσετε να επιμένετε σε αυτό μπορούμε να διακόψου

Διαβάστε το στο novasports.gr

Βράνιες: «Δεν είμαι εθνικιστής, στην Αθήνα περνάω τέλεια»

Ο Ογκνιεν Βράνιες μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα και για τις πολιτικές του πεποιθήσεις- Η συνέντευξη του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού The post Βράνιες: «Δεν είμαι εθνικιστής, στην Αθήνα περνάω τέλεια» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)