Αντέδρασε η Αννίτα Πάνια στον αέρα του “Ευτυχείτε” με την ερώτηση για τον γιο της
14:57 - 25/03/2020
Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα η Αννίτα Πάνια μέσω skype, όπου και συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου και […]
The post Αντέδρασε η Αννίτα Πάνια στον αέρα του “Ευτυχείτε” με την ερώτηση για τον γιο της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αννίτα Πάνια αντέδρασε στον αέρα εκπομπής σε ερώτηση για τον γιο της (βίντεο)
Δείτε τι έγινε με την γνωστή παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται ο γιος της..
Διαβάστε το στο Η αντίδραση της Αννίτας Πάνια στον αέρα του "Ευτυχείτε" με την ερώτηση για τον γιο της (VIDEO)
Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα η Αννίτα Πάνια μέσω skype, όπου και συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για τη νέα καθημερινότητά της, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.
«Το ότι δουλεύουμε αυτή την περίοδο δεν σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά, το καταλαβαίνετε κι εσείς εκεί. Τα μεγάλα show είναι δύσκολο να βγουν, αλλά τα δικά μας βγαίνουν στον αέρα κανονικά. Βέβαια, δεν είναι η εκπομπή μου αυτό που κάνω, είναι κάτι άλλο, αλλά το παλεύω. Δεν έχω αίσθημα εγκλεισμού γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι που μου επιβάλει κάποιος.
Αισθάνομαι ότι κάνω αυτό που θέλω να κάνω και αυτό που πρέπει να μου συμβαίνει. Δεν είναι
Διαβάστε το στο thestival.grΑννίτα Πάνια: Ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει - Αντέδρασε on air με την ερώτηση για τον γιο της
Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μέσω skype, όπου και συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για τη νέα καθημερινότητά της, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορονοϊού.
«Το ότι δουλεύουμε αυτή την περίοδο δεν σε κάνει να αισθάνεσαι
Διαβάστε το στο madata.gr