Νεκρός από κορωνοϊό ο Βρετανός διπλωμάτης στην Ουγγαρία - Ήταν μόλις 37 ετών (φώτο)
20:10 - 25/03/2020
Σε ηλικία μόλις 37 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Βρετανός διπλωμάτης, Στίβεν Ντικ, που βρέθηκε τις προάλλες θετικός στον κορωνοϊό.
Ο διπλωμάτης βρισκόταν στη Βουδαπέστη και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας. Ο Ντικ πέθανε στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης την Τρίτη. Ήταν 37 ετών και εργαζόταν για το υπουργείο εξωτερικών της Βρετανίας από το 2008.
Σε δήλωσή τους στην Guardian οι γονείς του άτυχου διπλωμάτη, που έχασε τη ζωή του απόν τον κορωνοϊό, Στίβεν και Κάρολ δήλωσαν: «Ήταν ευγενικός, αστείος και γενναιόδωρος. Ήταν πάντοτε όνειρό του να εργαστεί για το υπουργείο εξωτερικών και την Κοινοπολιτεία και ήταν πολύ ευτυχής που εργαζόταν για τη χώρα στο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr