Ο Θοδωρής Φέρρης εξομολογείται – “Είχα πόνους στα κόκαλα από τον κορονοϊό τις πρώτες μέρες”
20:27 - 25/03/2020
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη εμφανίστηκε μέσω skype, το βράδυ της Τετάρτης, ο Θοδωρής Φέρρης. […]
The post Ο Θοδωρής Φέρρης εξομολογείται – “Είχα πόνους στα κόκαλα από τον κορονοϊό τις πρώτες μέρες” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Θοδωρής Φέρρης εξομολογείται: Είχα πόνους στα κόκαλα από τον κορωνοϊό τις πρώτες μέρες (VIDEO)
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη εμφανίστηκε μέσω skype, το βράδυ της Τετάρτης, ο Θοδωρής Φέρρης.
Ο τραγουδιστής που διέκοψε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τις τρέχουσες μέρες στις οποίες βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι καθώς έχει επιβεβαιωθεί ως φορέας του κορωνοϊού.
Ο Θοδωρής Φέρρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω”.
“Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πό
Διαβάστε το στο thestival.grΘοδωρής Φέρρης: «Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα από τον κορονοϊό» [video]
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε στη Ρίτσα Μπιζόγλη και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για την κατάσταση της υγείας του μετά τον κορονοϊό.
The post Θοδωρής Φέρρης: «Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα από τον κορονοϊό» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΟ Θοδωρής Φέρρης εξομολογείται: Είχα πόνους στα κόκαλα από τον κορονοϊό τις πρώτες μέρες
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη εμφανίστηκε μέσω skype, το βράδυ της Τετάρτης, ο Θοδωρής Φέρρης.
Ο τραγουδιστής που διέκοψε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τις τρέχουσες μέρες στις οποίες βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι καθώς έχει επιβεβαιωθεί ως φορέας του κορωνοϊού.
Ο
Διαβάστε το στο madata.gr