Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται το EuroPride 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού!

20:43 - 25/03/2020

Την αναβολή της διεξαγωγής του EuroPride, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η ομάδα του Thessaloniki Pride. Σύμφωνα με την ανακοίνωση «δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής νέα ημερομηνία». Η ανακοίνωση «Η ομάδα του Thessaloniki Pride έχει λάβει την απόφαση να αναβάλει το EuroPride 2020, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού . Νέα ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί· παρακολουθούμε στενά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξάνθη: Έτσι κηδεύτηκε το 20ο θύμα του κορωνοϊού

Υπό αυξημένα μέτρα προστασίας κηδεύτηκε την Τετάρτη ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στον Εχίνο, στην ορεινή ζώνη της Ξάνθης και είχε βρεθεί θετικός στον κωρονοϊό. Πρόκειται για το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Ξάνθη και το εικοστό που καταγράφεται στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει το XanthiNea.gr ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε υπό όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Από το απόγευμα της Τετάρτης η περιοχή του Εχίνου τέθηκε σε καθεστώς υψηλής καραντίνας και τέθηκε σε ισχύ καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η παροχή τροφίμων και βοήθειας στους κατοίκους θα γίνεται με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας καθώς και τον δομών πρόνοιας του Δήμου. Δείτε την φωτογραφία από το xanthinea.gr:

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή