#Thessaloniki Pride

Κατερίνα Στικούδη: Θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο φετινό Europride

neolaia.gr
Η Κατερίνα Στικούδη είναι ambassador και στο Thessaloniki Pride του 2024, στο οποίο θα φιλοξενηθεί του χρόνου τον Ιούνιο το Europride.
15:46 20/07/2023

Πολύχρωμη λαοθάλασσα για το 11o Pride στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Μια λαοθάλασσα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και αποχρώσεις το ροζ και του μωβ κατέκλυσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίνοντας μήνυμα αγάπης, σεβασμού, δύναμης και περηφάνιας για το 11ο Thessaloniki Pride. Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο στην karfitsa.gr Το άρθρο Πολύχρωμη λαοθάλασσα για το 11o Pride στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 24/06/2023

Χιλιάδες κόσμου στο Thessaloniki Pride στέλνουν το μήνυμα «Ανήκω σε Εμένα» - Εικόνες από τη γιορτή αγάπης και χαράς

Newsit
Μαζική συμμετοχή στο Thessaloniki Pride 2023, την πολύχρωμη πορεία υπερηφάνειας με σύνθημα «Ανήκω σε εμένα». Σύνθημα φέτος στη γιορτή αγάπης στη Θεσσαλονίκη είναι το «Ανήκω σε εμένα», αναδεικνύοντας το ζήτημα της αυτονομίας και της αυτοδιάθεσης του σώματος. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στο Thessaloniki Pride 2023. Ουράνια τόξα, πολύχρωμες σημαίες, χαμόγελα και μουσική ... Περισσότερα To άρθρο Χιλιάδες κόσμου στο Thessaloniki Pride στέλνουν το μήνυμα «Ανήκω σε Εμένα» - Εικόνες από τη γιορτή αγάπης και χαράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 24/06/2023

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη παρέλαση περηφάνιας σήμερα – «Πρόβα» για το Euro Pride 2024

empisteutiko.gr
Mετά τη μεγάλη παρέλαση θα ακολουθήσει συναυλία με την Τάμτα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες   Κορυφώνεται σήμερα το μεγαλύτερο φεστιβάλ της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το 11ο Thessaloniki Pride,  με τη μεγάλη πορεία υπερηφάνειας, η οποία φέτος θα ξεκινήσει από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλ. ΧΑΝΘ (και όχι […] The post Θεσσαλονίκη: Μεγάλη παρέλαση περηφάνιας σήμερα – «Πρόβα» για το Euro Pride 2024 appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 24/06/2023

Καταγγελία για ρίψη δακρυγόνων στο πάρτι μετά το Thessaloniki Pride - Βολές του ΜέΡΑ25 στην αστυνομία

Newsit
Ένα 24ωρο μετά το αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride, οι καταγγελίες για αστυνομική βία δίνουν τροφή για σχόλια και συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη… Το 7ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride, πραγματοποιήθηκε το Σαββάτου 27 Μαΐου, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στη Θεσσαλονίκη και ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 κατήγγειλε τη ρίψη δακρυγόνων από την ΕΛ.ΑΣ. Όπως ανέφερε: «Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ... Περισσότερα To άρθρο Καταγγελία για ρίψη δακρυγόνων στο πάρτι μετά το Thessaloniki Pride - Βολές του ΜέΡΑ25 στην αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:46 28/05/2023

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Ενταση και χημικά μετά το Αυτοοργανωμενο Thessaloniki Pride

in.gr
Διοργανωτές του Pride έκαναν λόγο για «δολοφονική επίθεση» της αστυνομίας.
11:46 28/05/2023

«Θα ζούμε όπως θέλουμε εμείς» - Εικόνες από το Thessaloniki Pride στην καρδιά της πόλης

Newsit
Η πορεία «ελεύθερης έκφρασης», «για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις» στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο του 7ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα. Στην πολύχρωμη πορεία, κεντρικό μήνυμα είναι το «δεν θα ζούμε ούτε από τύχη, ούτε για τα κέρδη τους, θα ζούμε όπως θελουμε εμείς». Διαμαρτύρονται κατά του σεξισμού, της ... Περισσότερα To άρθρο «Θα ζούμε όπως θέλουμε εμείς» - Εικόνες από το Thessaloniki Pride στην καρδιά της πόλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:34 27/05/2023

«Πολύχρωμη» πορεία ελεύθερης έκφρασης στη Θεσσαλονίκη για το Αυτοοργανωμενο Thessaloniki Pride

in.gr
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία στη Θεσσαλονίκη
20:16 27/05/2023

ΑΞΙΟΙ! Μόνο ο Γέρων Αθανάσιος και Ιερείς της Εκκλησίας αντέδρασαν στην drag queen και τα παραμύθια

ekklisiaonline.gr
Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride. Το άρθρο ΑΞΙΟΙ! Μόνο ο Γέρων Αθανάσιος και Ιερείς της Εκκλησίας αντέδρασαν στην drag queen και τα παραμύθια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:30 03/01/2023

Προκλητικές δηλώσεις κατά γονέων στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από την Drag Queen που διάβασε παραμύθια σε παιδιά

olympia.gr
Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το «Thessaloniki Pride», τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την εν λόγω drag queen να διαβάζει παραμύθι […] Προκλητικές δηλώσεις κατά γονέων στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από την Drag Queen που διάβασε παραμύθια σε παιδιά - olympia
13:16 02/01/2023

Ιερείς αντιδρούν: Επιστολή για την εκδήλωση όπου «Drag queen» διάβασε παραμύθι σε παιδιά

ekklisiaonline.gr
Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride. Το άρθρο Ιερείς αντιδρούν: Επιστολή για την εκδήλωση όπου «Drag queen» διάβασε παραμύθι σε παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:16 01/01/2023

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών απαντά στο σχόλιο της Κατερίνας Λάσπα για τις Drag Queens

okmag.gr
Ξέσπασε πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Λάσπα για την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη όπου Drag Queens διάβαζαν χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά. Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην Καλαμαριά, από το Thessaloniki Pride και τις Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο και απευθυνόταν σε παιδιά 3-12 ετών. Η Κατερίνα Λάσπα χαρακτήρισε «αθλιότητα» την […] The post Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών απαντά στο σχόλιο της Κατερίνας Λάσπα για τις Drag Queens appeared first on OK! Magazine.
15:04 01/01/2023

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα»: Ξέσπασε η Κατερίνα Λάσπα για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά

Newside.gr
Αντιδράσεις στο διαδίκτυο με την εκδήλωση που διοργανώνεται σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, από το Thessaloniki Pride και τις Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο. Η Κατερίνα Λάσπα έχοντας ενημερωθεί για την εκδήλωση με τις Drag Queens ξέσπασε μέσα από τα social media αναφέροντας πως επιβάλλονται με πλάγιο τρόπο τέτοια πρότυπα σε μικρά παιδιά. «Σήμερα Drag […] The post «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα»: Ξέσπασε η Κατερίνα Λάσπα για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά appeared first on NewSide.gr.
10:36 31/12/2022

Παιδιά στη Θεσσαλονίκη άκουσαν παραμύθια από Drag Queen

Newsbeast.gr
Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, όπου Drag Queen διάβασε παραμύθια σε παιδάκια. Συγκεκριμένα, διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride, τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τον τίτλο της εκδήλωσης να είναι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Η εκδήλωση -για την οποία είχε τοποθετηθεί αρνητικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου– που απευθύνονταν σε παιδιά από 3 έως και 13 ετών αρχικά ήταν να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο, οι διοργανωτές τόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχής όσο και ορισμένων αντιδράσεων από ομάδες ατόμων, χτες βράδυ, αποφάσισαν να αλλάξουν χώρο διεξαγωγής τη
20:44 30/12/2022

Κατερίνα Λάσπα: «Αθλιότητα» χαρακτηρίζει την εκδήλωση με τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

okmag.gr
Ξεσπά η Κατερίνα Λάσπα για την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη όπου Drag Queens θα διαβάσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην Καλαμαριά, από το Thessaloniki Pride και οι Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο και απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών. «Αθλιότητα» χαρακτήρισε την ανακοίνωση της είδησης η Κατερίνα Λάσπα […] The post Κατερίνα Λάσπα: «Αθλιότητα» χαρακτηρίζει την εκδήλωση με τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη appeared first on OK! Magazine.
11:52 30/12/2022

Σερβία: Ο Βούτσιτς θέλει να ακυρώσει το EuroPride – Οι διοργανωτές λένε θα γίνει

grtimes.gr
Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ  ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση της διεξαγωγής τον Σεπτέμβριο του EuroPride, όμως οι διοργανωτές του αμφισβήτησαν αμέσως την απόφασή αυτή, που αιτιολογήθηκε λόγω μιας "δύσκολης κρίσης" στο Κόσοβο, λέγοντας πως αυτή η μεγάλη συγκέντρωση της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προβλεφθεί. "Σύμφωνα με την πλειοψηφία των μελών της κυβέρνησης και με την πρωθυπουργό (...) η πορεία υπερηφάνειας ή όποιο κι αν είναι το όνομα αυτού του πράγματος, θα μετατεθεί ή ακυρωθεί, όπως θέλετε", δήλωσε ο Βούτσιτις σε συνέντευξη Τύπου. "Απλώς, σε μια δεδομένη στιγμή, δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε όλα. Μια άλλη φορά, σε πιο ευτυχείς καιρούς", πρόσθεσε ο πρόεδρος, εξηγώντ
19:48 27/08/2022

Ισπανία: Χιλιάδες άνθρωποι γιόρτασαν το Pride έπειτα από δύο χρόνια

grtimes.gr
Πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Μαδρίτης χθες Σάββατο το βράδυ για να γιορτάσουν το Pride, έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της covid-19. Σύμφωνα με τις αρχές της Μαδρίτης, 600.000 με 700.000 άνθρωποι πήραν μέρος στο Pride, το οποίο μεταδόθηκε για πρώτη φορά απευθείας από ένα από τα κρατικά τηλεοπτικά δίκτυα της Ισπανίας, το TVE. Στην πορεία συμμετείχαν και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, ανάμεσά τους ο υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Γκράντε- Μαρλάσκα και η υπουργός Ισότητας Ιρένε Μοντέρο. Οι διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους κρατούσαν σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου – σύμβολο της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ -- πλημμύρισαν τους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας πίσ
18:34 10/07/2022

Θεσσαλονίκη: Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου

in.gr
Drag queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου, κατά τη διάρκεια δράσης στο πλαίσιο του Thessaloniki Pride.
15:26 27/06/2022

Pride Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά έως 13 ετών στη Θεσσαλονίκη (Εικόνα)

empisteutiko.gr
Πολλές ήταν οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Thessaloniki Pride, που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το βράδυ με την παρέλαση υπερηφάνειας. Σε μία από τις δράσεις, την περασμένη Πέμπτη στην πλατεία Ναυαρίνου, Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά, έως 13 ετών. Η δράση υποστηριζόταν από το ActionAid Youth Centre και ο τίτλος […] The post Pride Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά έως 13 ετών στη Θεσσαλονίκη (Εικόνα) appeared first on Empisteutiko.gr.
10:26 27/06/2022

Συνεργασία ΠΟΕΤΝ και δήμου Καλαμαριάς με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας 

grtimes.gr
Υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού & Ναυτιλίας και του δήμου Καλαμαριάς, με σκοπό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΤΝ, «την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας αλλά και την αξιοποίηση των τουριστικών πόρων του δήμου». Οι υπογραφές έπεσαν την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ενώ κύριο σημείο του συμφώνου συνεργασίας αποτελεί, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «η συγκέντρωση, η επεξεργασία και η υλοποίηση προτάσεων, για το βέλτιστο τρόπο ανάπτυξης και προβολής του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Καλαμαριάς, ενισχύοντας mτην τουριστική και πολιτιστική ταυτότητα του δήμου, μέσα από επιχειρηματικές συνέργειες με τα μέλη τ
00:00 27/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load