Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εκπλήσσεται -“Καταφέραμε ξαφνικά να έχουμε υπεύθυνους πολίτες”
21:15 - 25/03/2020
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ εμφανίστηκε μέσω skype, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. […]
The post Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εκπλήσσεται -“Καταφέραμε ξαφνικά να έχουμε υπεύθυνους πολίτες” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταφέραμε ξαφνικά να έχουμε υπεύθυνους πολίτες (VIDEO)
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ εμφανίστηκε μέσω skype, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο ίδιος στην καθημερινότητα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε με χαμόγελο πως “πριν από ένα χρόνο εάν μου περιέγραφε κάποιος όλη αυτή την κατάσταση θα έλεγα ποιος θα κάνει την παραγωγή και ποιοι θα παίξουν! Δηλαδή είναι εξωπραγματικό αν και βέβαια έχουμε δει πολλές ταινίες, τέτοιου είδους, που ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτή την ιστορία. Και δεν το πάω στις θεωρίες συνωμοσίας όπου καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς λόγο και αιτία. Εγώ πάντα
Διαβάστε το στο thestival.grΤσιμιτσέλης για κοροναϊό: «Καταφέραμε ξαφνικά να έχουμε υπεύθυνους πολίτες και σωστό κράτος» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Πριν από ένα χρόνο εάν μου περιέγραφε κάποιος όλη αυτή…
The post Τσιμιτσέλης για κοροναϊό: «Καταφέραμε ξαφνικά να έχουμε υπεύθυνους πολίτες και σωστό κράτος» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr