#Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα – Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω»

paraskhnio.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τη ζωή του, αλλά και τα έντονα στοιχεία του χαρακτήρα του. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα – Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
00:28 12/04/2024

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι ευχήθηκαν στην κόρη τους, Εύα για την ονομαστική γιορτή της

tlife.gr
Μπορεί πριν μερικά χρόνια να πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης To άρθρο Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι ευχήθηκαν στην κόρη τους, Εύα για την ονομαστική γιορτή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 25/03/2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

govastileto.gr
Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με αφορμή τη σειρά «Τι ψυχή θα παρα ώσεις μωρή», η οποία επιστρέφει αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος πριν από 25 χρόνια έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσω της σειράς, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι στη σειρά. […]
15:00 21/03/2024

Χρύσα Ρώπα: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα, δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα»

tlife.gr
Με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική δουλειά, η Χρύσα Ρώπα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την To άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα, δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 14/03/2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η κουμπάρα βρέθηκε

instyle.gr
Πρόθυμη να τους παντρέψει δήλωσε η Μιμή Ντενίση στο δείπνο που μοιράστηκε με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται για την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Ένας έρωτας κατασταλαγμένος και δυνατός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δημιουργεί πάντα μια υπέροχη εικόνα. Με μια τέτοια εικόνα χάρηκαν στις αρχές τις περασμένης εβδομάδας […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η κουμπάρα βρέθηκε appeared first on InStyle.
12:46 04/03/2024

Τζόυς Ευείδη: «Η σκηνή που με δέρνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες»

govastileto.gr
Η Τζόυς Ευείδη μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στις συνεργασίες της, τους απαιτητικούς ρόλους αλλά και στην σκηνή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Στο “ρετιρέ” έπαθα νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να λέμε τα λόγια μας όπως τα είχε γράψει. Ο Δαλιανίδης άφηνε μια σχετική ελευθερία σε εμένα και στην Έλντα για να λέμε καμιά εξυπνάδα […]
14:00 23/02/2024

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά για την «κόντρα» ανάμεσα σε Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Γερονικολού

govastileto.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στο Mega Καλημέρα ρωτήθηκε για την φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη μετά τις δηλώσεις της πρώτης για τον θεατρικό ρόλο στο παρελθόν τον οποίο υποδύθηκαν και οι δύο, σε διαφορετικές σεζόν της ίδιας παράστασης. «Φυσικά και το παρακολούθησα. Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό. Στην αρχή […]
11:00 29/01/2024

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε δέχεται την κριτική αλλά η Γερονικολού έχει γίνει η εξαίρεση του κανόνα του

queen.gr
«Δεν είμαστε σταρ, είμαστε ομάδα. Και σε αυτή την ομάδα, όταν γελάει, γελάω, όταν πονάει, πονάω και το αντίστροφο», δήλωσε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η Κατερίνα Γερονικολού, μιλώντας για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Περισσότερα...
14:09 19/01/2024

Καθηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την απώλεια του πατέρα του: «Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι, δυστυχώς»

zappit.gr
Το πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τη νύχτα της Πέμπτης, για να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου στον […] The post Καθηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την απώλεια του πατέρα του: «Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι, δυστυχώς» appeared first on Zappit.
02:00 19/01/2024

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν του το έχω πει ποτέ αυτό, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση»

tlife.gr
Ποδαρικό στο «Ενώπιος Ενωπίω» έκανε το βράδυ της Πέμπτης 18/1 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός, To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν του το έχω πει ποτέ αυτό, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 19/01/2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα μπορούσα να είμαι πλέον ένα καμένο χαρτί»

zappit.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο talk show του ΑΝΤ1. Σε μια […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα μπορούσα να είμαι πλέον ένα καμένο χαρτί» appeared first on Zappit.
01:00 19/01/2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – “Να ήσουν εδώ να σου έλεγα χρόνια πολλά”

instyle.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του ανήμερα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του σε νεαρή ηλικία και τη συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια. “Να ήσουν εδώ να σου έλεγα χρόνια πολλά! Όσα χρόνια όμως και να περάσουν αυτή θα […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – “Να ήσουν εδώ να σου έλεγα χρόνια πολλά” appeared first on InStyle.
15:46 26/12/2023

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Υπάρχουν μοναχικοί άνθρωποι που έρχονται τα Χριστούγεννα στο θέατρο για να περάσουν καλά»

zappit.gr
Τους συντελεστές της παράστασης «Για μια ζωή» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και η Μαρία Κοκολάκη. Ο […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Υπάρχουν μοναχικοί άνθρωποι που έρχονται τα Χριστούγεννα στο θέατρο για να περάσουν καλά» appeared first on Zappit.
12:00 24/12/2023

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ποτέ δεν ζήτησα κάτι μεγάλο και ακριβό για τα Χριστούγεννα, έτσι με είχαν μάθει»

tlife.gr
Οι συντελεστές της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» του Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησαν στην κάμερα του «The Break» To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ποτέ δεν ζήτησα κάτι μεγάλο και ακριβό για τα Χριστούγεννα, έτσι με είχαν μάθει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 18/12/2023

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο γάμος με τη Βάσω Λασκαράκη, το διαζύγιο και ο φλογερός έρωτας με την Κατερίνα Γερονικολού

govastileto.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός που έχει κάνει πολλές σπουδαίες δουλειές. Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στη Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή “Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Είναι ταλαντούχος […]
18:00 13/12/2023

Συγκίνησε η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές

paraskhnio.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν με την οικογένειά του. Διαβάστε περισσότερα στο gossipstory.gr Το άρθρο Συγκίνησε η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 13/12/2023

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η διάγνωση ήταν τρεις μήνες, ο αδελφός μου το πήρε κατάκαρδα»

zappit.gr
Στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (12/12) φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η διάγνωση ήταν τρεις μήνες, ο αδελφός μου το πήρε κατάκαρδα» appeared first on Zappit.
01:00 13/12/2023

Η Βάσω Λασκαράκη και η κόρη της στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην avant premiere της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι»

Newsit
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Κουραμπιέδες με χιόνι», την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος είχε στο πλευρό του και την κόρη του Εύα. Η ταινία «Κουραμπιέδες με χιόνι», σε σενάριο Μιχάλη Ρέππα, Θανάση Παπαθανασίου, Αγνής και Χάρη Χιώτη, θα βγεί στους κινηματογράφους ... Περισσότερα To άρθρο Η Βάσω Λασκαράκη και η κόρη της στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην avant premiere της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 12/12/2023

Κουραμπιέδες από Χιόνι: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη

zappit.gr
Την πρώτη του κινηματογραφική δουλειά από την πλευρά του σκηνοθέτη παρουσίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Δευτέρας (11/12). Πλήθος […] The post Κουραμπιέδες από Χιόνι: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη appeared first on Zappit.
23:00 11/12/2023

Αντέδρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τις ερωτήσεις: «Έχεις λυσσάξει! Τι άλλο θες να μάθεις για τη Βάσω;»

zappit.gr
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο θάνατος του εμποράκου» βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός, στις δηλώσεις που έκανε, […] The post Αντέδρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τις ερωτήσεις: «Έχεις λυσσάξει! Τι άλλο θες να μάθεις για τη Βάσω;» appeared first on Zappit.
09:00 05/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load