Ζέκα: «Δύσκολο να είσαι μακριά από αυτούς που αγαπάς»
09:05 - 27/03/2020
Ο Κάρλος Ζέκα, Πορτογάλος αρχηγός της Κοπεγάγης αλλά και διεθνής με την Ελλάδα, παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι αυτές τις ώρες να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του. Ο Ζέκα έχει να δει από κοντά την οικογένειά του εδώ και εβδομάδες. «Είναι πολύ δύσκολο να μένω μακριά από την οικογένειά μου, ειδικά από τις κόρες μου. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζέκα: «Δύσκολο να είσαι μακριά από αυτούς που αγαπάς»
Ο Κάρλος Ζέκα, Πορτογάλος αρχηγός της Κοπεγάγης αλλά και διεθνής με την Ελλάδα, παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι αυτές τις ώρες να βρίσκεται μακριά...
Διαβάστε το στο ZouglaΖέκα: «Δύσκολο να μην είσαι με την οικογένειά σου»
Ο διεθνής χαφ της Κοπεγχάγη μίλησε για το πώς βιώνει την κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο
Διαβάστε το στο Ζέκα: «Δύσκολο να είμαι μακριά από την οικογένειά μου»
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε για τις δύσκολες στιγμές…
Διαβάστε το στο onsports.grΖέκα: «Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από όσους αγαπάς»
Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε καραντίνα μακριά από την οικογένεια σου.
Continue reading Ζέκα: «Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από όσους αγαπάς» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com«Δύσκολο να είσαι μακριά από όσους αγαπάς»
Ο Κάρλος Ζέκα, Πορτογάλος αρχηγός της Κοπεγάγης αλλά και διεθνής με την Ελλάδα, παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι αυτές τις ώρες να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του.
The post «Δύσκολο να είσαι μακριά από όσους αγαπάς» appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grΖέκα: «Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από όσους αγαπάς»
Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε καραντίνα μακριά από την οικογένεια σου.
Διαβάστε το στο to10.gr