Συγκλονίζει στο “Μαζί σου” η 60χρονη από τη Δαμασκηνιά που έχασε σύζυγο και πεθερό από τον κορονοϊό
16:03 - 28/03/2020
Μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι του Σαββάτου στο “Μαζί σου“, η 60χρονη Άννα από την […]
The post Συγκλονίζει στο “Μαζί σου” η 60χρονη από τη Δαμασκηνιά που έχασε σύζυγο και πεθερό από τον κορονοϊό appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η 60χρονη από τη Δαμασκηνιά που έχασε σύζυγο και πεθερό από τον κορωνοϊό (VIDEO)
Η 60χρονη Άννα από την Δαμασκηνιά συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της, μιλώντας ζωντανά στο «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Η άτυχη γυναίκα έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο και τον πεθερό της από της έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας.
“Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο στην Πτολεμαϊδα” σημείωσε χαρακτηριστικά η 60χρονη γυναίκα από την Δαμασκηνιά, προσθέτοντας πως “ήταν πάρα πολλές οι μέρες και πέρασαν στο κρεβάτι με αγωνία, με υπομονή, περιμένοντας να γίνω καλά και εγώ και ο άντρας μου. Αλλά δυστυχώς εγώ βγήκα νικήτρια, ο άντρας μου όχι”.
“Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο μέχρι την Κυριακή ώσπου τον διασωλήνωσαν και τον πήγαν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εγώ έμεινα μόνη μ
Διαβάστε το στο thestival.gr