Η Δούκισσα Νομικού στο “Μαζί σου” – “Με πειράζει που δεν βλέπω τους γονείς μου”
18:12 - 28/03/2020
Στο “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε μέσω skype η Δούκισσα Νομικού το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια μίλησε […]
The post Η Δούκισσα Νομικού στο “Μαζί σου” – “Με πειράζει που δεν βλέπω τους γονείς μου” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δούκισσα Νομικού για καραντίνα: Αυτό που με πειράζει είναι που δεν βλέπω τους γονείς μου (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για την καραντίνα και την περίοδο του κορονοϊού μίλησε η Δούκισσα Νομικού στην Τατιάνα Στεφανίδου.
“Στεναχωριέμαι με όλα αυτά που διαβάζουμε καθημερινά. Μου λείπουν πάρα πολύ οι γονείς μου. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μεταδώσουμε κάτι σε εκείνους. Τρέμω για όλον τον κόσμο, για τους δικούς μου, τα παιδιά μου, τον άντρα μου, για όλους” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού και αναρωτήθηκε με χαμόγελο “πραγματικά αυτό που ζούμε, είναι ταινία; Είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας; Είναι θρίλερ;”.
“Δεν μετράω τις μέρες που είμαι μέσα. Τελευταία φορά ήταν η Καθαρά Δευτέρα, που βγήκαμε. Εμένα το σπίτι δεν με τρομάζει. Ίσα ίσα ευχαριστιόμαστε και τον μπαμπά, που δεν πηγαίνει στη δουλειά κ
Διαβάστε το στο topontiki.gr