Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…»
19:37 - 23/10/2019
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μιμή […]
The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…
«Η Μιμή Ντενίση είναι ένας τόσο ολοκληρωμένος άνθρωπος, με μια συγκεκριμένη άποψη, ισχυρή άποψη για τα πράγματα…».
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη.
«Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, που έχω ακούσει. Η Μιμή Ντενίση είναι ένας τόσο ολοκληρωμένος άνθρωπος, με μια συγκεκριμένη άποψη, ισχυρή άποψη για τα πράγματα, με έμπνευση και δημιουργία σε αυτό που κάνει, που ειλικρινά της βγάζω το καπέλο. Παρόλο που μας έβγαλε… το λάδι στις πρόβες, κάθε μέρα πεντάωρες πρόβες.
Η Μιμή ασχολείται με τα πάντα, με την κάθε λεπτομέρεια. Για το πώς θα είναι η τσάκιση της κουρτίνας, το τρ
Διαβάστε το στο thestival.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση για… »
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη.
The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση για… » appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη.
«Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, που έχω ακούσει. Η Μιμή Ντενίση είναι ένας τόσο ολοκληρωμένος άνθρωπος, με μια συγκεκριμένη άποψη, ισχυρή άποψη για τα πράγματα, με έμπνευση και δημιουργία σε αυτό που κάνει, που ειλικρινά της βγάζω το καπέλο. Παρόλο που μας έβγαλε… το λάδι στις πρόβες, κάθε μέρα πεντάωρες πρόβες.
Η Μιμή ασχολείται με τα πάντα, με την κάθε λεπτομέρεια. Για το πώς θα είναι η τσάκιση της κουρτίνας, το τραπε
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…»
«Η Μιμή Ντενίση είναι ένας τόσο ολοκληρωμένος άνθρωπος, με μια συγκεκριμένη άποψη, ισχυρή άποψη για τα πράγματα…». Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη. «Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με μια
The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…» appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.grΤσιμιτσέλης: Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση
Ο Γίαννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη
«Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω
Διαβάστε το στο madata.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…» (video)
«Η Μιμή Ντενίση είναι ένας τόσο ολοκληρωμένος άνθρωπος, με μια συγκεκριμένη άποψη, ισχυρή άποψη για τα πράγματα…». Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη. «Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με μια …
The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση…» (video) appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.gr