Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον κορονοϊό – “Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος…”
21:09 - 01/04/2020
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε μέσω skype ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης το βράδυ της Τετάρτης. […]
The post Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον κορονοϊό – “Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος…” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον κορωνοϊό: Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος (VIDEO)
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε μέσω skype ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης το βράδυ της Τετάρτης.
Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς” αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα με την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως “προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων”.
“Φαντάζομαι πως θα συνε
Διαβάστε το στο thestival.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος…”
O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι το τελευταίο διάστημα.
The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος…” appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr