Σωτήρης Γεωργούντζος: Όταν έμαθα ότι αρρώστησα έβαλα τα κλάματα (VIDEO)
08:21 - 02/04/2020
Ο γνωστός αθλητικογράφος από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος που διεγνώσθη με κορονοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.
"Όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό, έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μου. Μένω στο χωριό και πέρναγα από το νοσοκομείο κάθε βράδυ όταν τελείωνα τις εκπομπές μου, τη δουλειά μου και έβλεπα τον κόσμο μέσα κι έλεγα τι κρίμα… αυτοί οι άνθρωποι να είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο. Να, που το έζησα κι εγώ", ανέφερε μιλώντας στο STAR μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Σωτήρης Γεωργούντζος.
"Μάλιστα όταν μου είπαν θα πας στο Ρίο με ασθενοφόρο, εκεί κατέρρευσα. Εκεί βλέπεις ότι ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις, πολλές δυνατότητες μέσα τ
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σωτήρης Γεωργούντζος : Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον κοροναϊό
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίο μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον κοροναϊό
Διαβάστε το στο Σωτήρης Γεωργούντζος: Όταν έμαθα ότι αρρώστησα έβαλα τα κλάματα
Ο γνωστός αθλητικογράφος από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος που διεγνώσθη με κορονοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.
The post Σωτήρης Γεωργούντζος: Όταν έμαθα ότι αρρώστησα έβαλα τα κλάματα appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΣ.Γεωργούντζος: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα» (βίντεο)
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και σπορτκάστερ από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο facebook. Όπως τόνισε παραμένει δυνατός και δε φοβάται.
Διαβάστε περισσότερα στο SDNA
Διαβάστε το στο pronews.grΣυγκλονίζει ο Γεωργούντζος: Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και σπορτκάστερ από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο facebook. Όπως τόνισε παραμένει δυνατός και δε φοβάται. Σύμφωνα με πληροφορίες απο το makeleio.gr
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Γεωργούντζος: Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι αρρώστησα
Διαβάστε το στο spoilersO Σωτήρης Γεωργούντζος από το νοσοκομείο του Ρίου: Όταν έμαθα ότι αρρώστησα έβαλα τα κλάματα
Ο γνωστός αθλητικογράφος από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος που διεγνώσθη με κορονοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. "Όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό, έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μου. Μένω στο χωριό και πέρναγα από το νοσοκομείο κάθε βράδυ όταν τελείωνα τις εκπομπές μου, τη δουλειά μου και έβλεπα τον κόσμο μέσα κι έλεγα τι κρίμα… αυτοί οι άνθρωποι να είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο. Να, που το έζησα κι εγώ", ανέφερε μιλώντας στο STAR μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Σωτήρης Γεωργούντζος. "Μάλιστα όταν μου είπαν θα πας στο Ρίο με ασθενοφόρο, εκεί […]
Διαβάστε το στο dete.gr