Γ.Βρούτσης: «Το επίδομα των 800 ευρώ θα καταβληθεί μέχρι και τις 15 του μήνα»
09:19 - 02/04/2020
Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για τον τρόμο που έχει δημιουργήσει στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα το παρατεταμένο λουκέτο στην αγορά ο κορωνοϊός και την παγκόσμια οικονομική ύφεση που προκαλεί η πανδημία.
Για το «800άρι» είπε ότι θα δοθεί μέχρι και τις 15 του τρέχοντος τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, καθώς με την παράταση που δόθηκε ως τις 10 Απριλίου στις επιχειρήσεις για να υποβάλλουν τα στοιχεία τους στην ΕΡΓΑΝΗ πάει την πληρωμή λίγο πιο πίσω.
Ο υπουργός Εργασίας ήταν καθησυχαστικός αναφέροντας ότι θα μπορέσει η κυβέρνηση να αντεπεξέλθει ακόμα κι αν τραβήξει περισσότερο η ιστορία και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμί
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρούτσης: «Ανοιχτό να δοθούν τα 800 ευρώ και τους επόμενους μήνες»
Ανοικτό το ενδεχόμενο να διευρυνθεί το επίδομα των 800 ευρώ για τους επόμενους δύο μήνες, άφησε ο Γιάννης Βρούτσης.
The post Βρούτσης: «Ανοιχτό να δοθούν τα 800 ευρώ και τους επόμενους μήνες» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓιάννης Βρούτσης για το επίδομα 800 ευρώ: Η πρώτη δόση μέχρι τις 15 Απριλίου
Επίδομα 800 ευρώ: Δείτε αναλυτικά!
Διαβάστε το στο neolaia.gr