Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει – “Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks”

11:18 - 02/04/2020

Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης πως όλα τα χρήματα που έχει […] The post Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει – “Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Μου πήραν όλα τα χρήματα από το My Style Rocks για τα χρέη μου

«Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks» (βίντεο)

«Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς..»

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks»

Το πρωί της Πέμπτης ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό. Ο ίδιος μεταξύ

Διαβάστε το στο Zougla

Λάκης Γαβαλάς: Μου πήραν όλα τα χρήματα από το My Style Rocks για το χρέος

Σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό βγήκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks»

Το πρωί της Πέμπτης ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όλα τα χρήματα που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λάκης Γαβαλά: Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks (VIDEO)

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης πως όλα τα χρήματα που έχει λάβει από το My Style Rocks έχουν κατασχεθεί από το κράτος για τα χρέη του. “Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς”, εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Για την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε χαρακτηριστικά: “Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είνα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λάκης Γαβαλάς: Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks

Μέσω Skype εμφανίστηκε σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή “Το πρωινό”. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι όλα τα χρήματα από τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του “My style rocks” κατασχέθηκαν από το ελληνικό κράτος. “Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My... The post Λάκης Γαβαλάς: Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks» – Video

Ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες κλεισμένος σπίτι του και ανυπομονεί να τελειώσουν όλα και να επιστρέψει στην καρέκλα του κριτή. The post Λάκης Γαβαλάς: «Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks» – Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Μου κατέσχεσαν όλα τα χρήματα του My Style Rocks» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι τα χρήματα που εισέπραξε από τη συμμετοχή του στο “My Style Rocks” κατασχέθηκαν από το κράτος για τα χρέη του. “Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο “My Style Rocks” που ήμουν ως τώρα, ό,τι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς”, είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η καραντίνα λόγω κορωνοϊού δεν του κακοφαίνεται καθόλου αφού έχει κάνει φυλακή. “Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λάκης Γαβαλάς: Το κράτος ήρθε και μου πήρε τα χρήματα που πήρα από το My Style Rocks [Βίντεο]

Ο εκκεντρικός κριτής του My Style Rocks μίλησε για τη ζωή στην καραντίνα και τον περιορισμό κάνοντας παράλληλα μια αποκάλυψη για τις οικονομικές υποχρεώσεις του

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Λάκης Γαβαλά: Μου πήραν όλα τα χρήματα του My Style Rocks

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης πως όλα τα χρήματα που έχει λάβει από το My Style Rocks έχουν κατασχεθεί από το κράτος για τα χρέη του. “Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν

Διαβάστε το στο madata.gr

Λάκης Γαβαλάς: Κατασχέθηκαν όλα τα χρήματα που έλαβε από το My Style Rocks για χρέη

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς για τον μισθό του από το #MyStyleRocksGR

Διαβάστε το στο mononews.gr

Λάκης Γαβαλάς: Μου πήραν όλα τα χρήματα από το My Style Rocks για τα χρέη μου

Για την καραντίνα που περνάει λόγω κορωνοϊού αλλά και για το πού πήγαν τα χρήματα που πήρε από το My Style Rocks μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. «Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς: «Το κράτος μου πήρε όλα τα χρήματα της εκπομπής»

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς: Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι το κράτος του πήρε όλα τα χρήματα που έλαβε από την εκπομπή για τα χρέη που τον βαραίνουν.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο