Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας – «Να καταλάβουν ακόμα κι αυτοί που ήταν “τούβλα” και “στόκοι” ότι…»
15:09 - 02/04/2020
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε και για τη νέα καθημερινότητα […]
The post Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας – «Να καταλάβουν ακόμα κι αυτοί που ήταν “τούβλα” και “στόκοι” ότι…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας: Να καταλάβουν ακόμα κι αυτοί που ήταν "τούβλα" και "στόκοι" ότι…
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε και για τη νέα καθημερινότητα που ζούμε όλοι λόγω του κορονοϊού.
Κάποιοι αναφέρουν ότι αυτή η κατάσταση που βιώνουμε θα κρατήσει γύρω στους δύο μήνες. Τι πιστεύεις;
Εγώ βλέπω ότι η κατάσταση αυτή θα κρατήσει και παραπάνω. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι εντελώς διαφορετική η ζωή μας, ενώ για εμάς τους ηθοποιούς πιστεύω ότι έρχεται πάρα πολύ άγρια εποχή, γιατί δεν θα γίνουν πάρα πολλές θεατρικές δουλειές, ακόμα κι αυτές που είχαμε προγραμματίσει για το χειμώνα, φοβάμαι ότι πολλές από αυτές θα ακυρωθούν. Είχα κλείσει δουλειές, αλλά δεν νομίζω ότι τις πολυπληθείς δουλει
Διαβάστε το στο thestival.gr