Ελένη Μενεγάκη: «Έχω γευτεί την επιτυχία, να ξεχωρίζεις…»

09:39 - 24/10/2019

Η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε το Ηρώδειο ροζ, με μήνυμα: Ο καρκίνος του μαστού προλαμβάνεται. Η παρουσιάστρια μίλησε σχετικά στους δημοσιογράφους: […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Έχω γευτεί την επιτυχία, να ξεχωρίζεις…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Έχω γευτεί την επιτυχία ξέρω πως είναι να ξεχωρίζεις στις καρδιές των ανθρώπων» (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε το Ηρώδειο ροζ, με μήνυμα: Ο καρκίνος του μαστού προλαμβάνεται. Η παρουσιάστρια μίλησε σχετικά στους δημοσιογράφους: «Πριν τα 40 ούτε που τα σκεφτόμουν όλα αυτά, παρότι έβλεπα τη μητέρα μου ότι πήγαινε να εξεταστεί. Ίσως δεν είχαμε τέτοια ενημέρωση. Όταν ήμουν 20 χρονών δεν ήξερα, είχα όλα τα είδη καρκίνου ένα στο κεφάλι μου. Σας θυμίζω ότι κάποτε ήταν ταμπού να μιλάς για τον καρκίνο. Τώρα δεν ισχύει αυτό». Για τον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε: «Κάποιες φορές μπορεί να έχω ενοχληθεί με τον τρόπο που πάει κάποιος να μου κάνει μία ερώτηση. Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί νομίζω ότι υπάρχω μέσα στο μυαλό σας με έναν τρόπο τόσο δυναμι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ελένη Μενεγάκη: Έχω γευτεί την επιτυχία, να ξεχωρίζεις

«Όταν ήμουν 20 χρονών δεν ήξερα, είχα όλα τα είδη καρκίνου ένα στο κεφάλι μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Έχω γευτεί την επιτυχία" (video)

Φωταγώγησε το Ηρώδειο ροζ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο