Συγκινημένη η Βάνα Μπάρμπα στο “Μαζί σου” – «Μαύρισε η ψυχή μου με αυτό το κορίτσι»

17:33 - 04/04/2020

Στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησαν η Βάνα Μπάρμπα και ο Σαράντης Σαλέας. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, […] The post Συγκινημένη η Βάνα Μπάρμπα στο “Μαζί σου” – «Μαύρισε η ψυχή μου με αυτό το κορίτσι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάρμπα για Αλεξανιάν: Μαύρισε η ψυχή μου με αυτό το κορίτσι (Video)

ΕΛΛAΔΑ  «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ ακούγοντας ένα νέο κορίτσι να εγκαταλείπει τα όνειρά του και σαν μητέρα, αλλά και σαν γυναίκα που έχει ζήσει τη χρυσή εποχή και νομίζω ότι σαν αυτό το κορίτσι είναι χιλιάδες άλλα παιδιά. Είναι αμαρτία από το θεό. Στεναχωριέμαι γιατί νομίζω ότι στην ίδια κατάσταση θα μπορούσε να βρεθεί και μια μητέρα. Δεν μπορεί όλες αυτές οι οικογένειες να είναι στο έλεος του θεού. Είναι άδικο για τον καλλιτέχνη που σηκώνει το κομμάτι της ψυχαγωγίας, της ψυχής αυτού του τόπου και του πολιτισμού αυτού του τόπου να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση», είπε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα αναφερόμενη στη Σοφία Αλεξανιάν. «Εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό, θέλουμε να πάρουμε το τηλέφωνο της

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο