Υπέρ των κορονο-ομολόγων ο Τζεντιλόνι
20:05 - 04/04/2020
Ο Πάολο Τζεντιλόνι, τάχθηκε υπέρ του κοινού δανεισμού των κρατών-μελών.Ο επίτροπος Oικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πάολο Τζεντιλόνι, τάχθηκε υπέρ του κοινού δανεισμού των κρατών-μελών.
«Χρειαζόμαστε ένα ευρωπαϊκό πακέτο ανάπτυξης και αυτό θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί με την έκδοση (κοινών) ομολόγων. H έκδοση αυτών των ομολόγων θα πρέπει να είναι ειδικού σκοπού και ένα εφάπαξ μέτρο για εξαιρετικές καταστάσεις. Νομίζω ότι η Γερμανία και άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης θα μπορούσαν αυτό να το δεχτούν», τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt. «Το μήνυμα προς τη βόρεια Ευρώπη είναι: Δεν μιλάμε για κοινοτικοποίηση-αμοιβαιοποίηση του χρέους. Θα πρόκειται για κοινά χρέη στον αγώνα κατά του κ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπέρ της έκδοσης κορωνοομολόγων o Τζεντιλόνι
Ο επίτροπος Oικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πάολο Τζεντιλόνι, τάχθηκε υπέρ του κοινού δανεισμού των κρατών-μελών με την έκδοση κορωνοομολόγων. «Χρειαζόμαστε ένα ευρωπαϊκό πακέτο ανάπτυξης και αυτό θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί με την έκδοση ομολόγων (κορωνοομολόγων). H έκδοση αυτών των ομολόγων θα πρέπει να είναι ειδικού σκοπού και ένα εφάπαξ μέτρο για εξαιρετικές καταστάσεις. Νομίζω ότι […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΥπέρ της έκδοσης κορονο-ομολόγων ο Επίτροπος Oικονομίας της ΕΕ
Υπέρ της έκδοσης κορονο-ομολόγων ο Επίτροπος Oικονομίας της ΕΕ
Σαβ, 04/04/2020 - 20:38
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΥπέρ του κορωνο-ομολόγου ο Επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ
Ο επίτροπος Oικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πάολο Τζεντιλόνι, τάχθηκε υπέρ του κοινού δανεισμού των κρατών-μελών με την έκδοση κορωνοομολόγων. «Χρειαζόμαστε ένα ευρωπαϊκό πακέτο ανάπτυξης και αυτό θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί με την έκδοση ομολόγων (κορωνοομολόγων). H έκδοση αυτών των ομολόγων θα πρέπει να είναι ειδικού σκοπού και ένα εφάπαξ μέτρο για εξαιρετικές καταστάσεις. Νομίζω ότι […]
The post Υπέρ του κορωνο-ομολόγου ο Επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr