Ελευθέριος Βενιζέλος: Κραυγή αγωνίας από μέλος του πληρώματος – Ποιος μου λέει ότι δεν θα κολλήσω κορονοϊό;

21:07 - 04/04/2020

Στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, με την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε ένα από τα μέλη του πληρώματος του πλοίου “Ελευθέριος Βενιζέλος“, στο οποίο βρέθηκαν 119 κρούσματα του κορονοϊού και βρίσκεται πλέον δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά.   Το βράδυ της Παρασκευής, 04.04.2020, μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κραυγή αγωνίας από μέλος του «Ελ.Βενιζέλος» – «Ποιος μου λέει ότι δεν θα κολλήσω κοροναϊό;»

"Έπρεπε να είχανε φύγει οι άρρωστοι από μέσα και να μείνουν οι υγιείς", είπε το μέλος του πληρώματος.

Διαβάστε το στο

Κορωνοϊός – «Ελ.Βενιζέλος»: «Ποιος μου λέει ότι δεν θα κολλήσω κορωνοϊό;»

«Έπρεπε να είχανε φύγει οι άρρωστοι από μέσα και να μείνουν οι υγιείς», είπε το μέλος του πληρώματος

Διαβάστε το στο tovima

Μέλος του πλοίου «Ελ.Βενιζέλος»: «Ποιος μου λέει ότι δεν θα κολλήσω κορονοϊό;»

Μέλος του πλοίου «Ελ.Βενιζέλος»: «Ποιος μου λέει ότι δεν θα κολλήσω κορονοϊό;» 04/04/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κραυγή αγωνίας από μέλος του «Ελ.Βενιζέλος» – «Ποιος μου λέει ότι δεν θα κολλήσω κορωνοϊό;»

"Έπρεπε να είχανε φύγει οι άρρωστοι από μέσα και να μείνουν οι υγιείς", είπε το μέλος του πληρώματος.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!