Νέα απάντηση Αρναούτογλου για Κανάκη – «Είναι τόσο αστείο! Έχουν ξεχάσει τι εκπομπές έχω κάνει»

11:30 - 05/04/2020

Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ξανά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη. […] The post Νέα απάντηση Αρναούτογλου για Κανάκη – «Είναι τόσο αστείο! Έχουν ξεχάσει τι εκπομπές έχω κάνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη -«Είναι τόσο αστείο! Έχουν ξεχάσει τι εκπομπές έχω κάνει»

Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ξανά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη. «Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ […] The post Νέα απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη -«Είναι τόσο αστείο! Έχουν ξεχάσει τι εκπομπές έχω κάνει» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Γ.Αρναούτογλου «ξαναχτυπά» κατά του Α.Κανάκη: «Είναι τόσο αστείο - Έχουν ξεχάσει τι εκπομπές έχω κάνει» (βίντεο)

Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ξανά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη. «Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους. Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νέα απάντηση Αρναούτογλου για Κανάκη – «Είναι τόσο αστείο! Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο»

Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ξανά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη. «Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο