19 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Αγρινίου

14:02 - 05/04/2020

Την Παρασκευή 3 Απριλίου γνωστοποιήθηκε ότι εγκρίθηκαν 19 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού. Ειδικότερα, οι προσλήψεις , όπως αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, αφορούν στις παρακάτω ειδικότητες, που οι συμβάσεις τους θα είναι διετείς: 2 ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ, 5 ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 1 ΤΕ … The post 19 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Αγρινίου appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

19 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Θα υπάρξει και συνέχεια στις προσλήψεις, αλλά δεν αναμένονται γιατροί Την Παρασκευή 3 Απριλίου γνωστοποιήθηκε ότι εγκρίθηκαν 19 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού. Ειδικότερα, οι προσλήψεις  όπως αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, αφορούν στις παρακάτω ειδικότητες, που οι συμβάσεις τους θα είναι διετείς: 2 :ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ... The post 19 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Αγρινίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»