Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη! «Τσαντίστηκα»

18:36 - 05/04/2020

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη μίλησε ο Δημήτρης […] The post Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη! «Τσαντίστηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε θέση στην κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη: «Τσαντίστηκα» (βίντεο)

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη πήρε θέση ο Δημήτρης Σταρόβας..

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη: "Τσαντίστηκα" (VIDEO)

Ο Δημήτρης Σταρόβας, βγήκε μέσω Skype, στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" και μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη. "Ξέρω ‘γω ρε παιδί μου; Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει μια τέτοια ιστορία. Από την άλλη τσαντίστηκα κιόλας. Καταρχήν επειδή η φιλία μου με τον Γρηγόρη είναι γνωστή δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Κι επίσης τίποτα δεν έχω να χωρίσω με τον Αντώνη Κανάκη. Με τσατίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον για κάτι που το κάνει και ο ίδιος. Δηλαδή, αυτή η λογική του καφενείου να καθόμαστε σπίτι και να κριτικάρουμε τους πάντες εκ του ασφα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε θέση στην κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη: «Τσαντίστηκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». The post Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε θέση στην κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη: «Τσαντίστηκα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ο Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη! Τσαντίστηκα

Θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου  πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας. Μιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” είπε:  «Ξέρω ‘γω ρε παιδί μου; Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει μια

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Σταρόβας παίρνει θέση στον καβγά Αρναούτογλου-Κανάκη!

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. «Ξέρω ‘γω ρε παιδί μου; Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει μια τέτοια ιστορία. Από την άλλη τσαντίστηκα κιόλας. Καταρχήν επειδή η φιλία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταρόβας: Η θέση του για την κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη (vid)

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αντώνη […] The post Σταρόβας: Η θέση του για την κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο