Ιωάννα Τούνη: Απίστευτο ξέσπασμα στο Instagram: « Μην κοιτάτε μόνο τον κ@@@ σας»! (Photos)

10:55 - 07/04/2020

Followers της τα έχωσαν στην Ιωάννα Τούνη και εκείνη ξέσπασε…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ι.Τούνη – Την βάρεσε η καραντίνα στο κεφάλι: «Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας» (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, δείχνοντας με φωτογραφία τι έχει μέσα στο καλάθι της. Μάλιστα η φωτογραφία προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών φίλων της, κάτι που την έκανε έξαλλη. Η Ιωάννα Τούνη διάβασε τα μηνύματα των followers της και δεν άντεξε και ξέσπασε: «Μου στείλατε 500 τέτοια μηνύματα! Όχι, δε […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ι.Τούνη – Την βάρεσε η καραντίνα στο κεφάλι: Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, δείχνοντας με φωτογραφία τι έχει μέσα στο καλάθι της. Μάλιστα η φωτογραφία προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών φίλων της, κάτι που την έκανε έξαλλη. Η Ιωάννα Τούνη διάβασε τα μηνύματα των followers της και δεν άντεξε και ξέσπασε: Μου στείλατε 500 τέτοια μηνύματα! Όχι, δε θα βάζω παντού σακούλες… Δε λέγεται ανευθυνότητα, οικολογία λέγεται! Χρησιμοποιώ για τα ψώνια μου μεγάλες οικολογικές σακούλες πολλαπλών χρήσεων και βάζω μέσα όλα τα φρούτα μου και ό,τι άλλο αγοράσω! Προτιμώ να πλένω πιο σχολαστικά τα φρούτα και τα τρόφιμα που καταναλώνω χωρίς να υπερ- σπαταλώ πλαστικές σακούλες – που δε μου είναι αναγκαίες! Δε θα σας σώσουν οι διπλές κ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο