O Aντώνης Ρέμος στο Mega

14:38 - 07/04/2020

Ο Αντώνης Ρέμος,  σ’ ένα πρόγραμμα ειδικά για το MEGA, με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο,  τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους  μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους. Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις  με αγαπημένα του πρόσωπα. Τώρα, που «..η αλήθεια μοιάζει ψέμα», ο Αντώνης Ρέμος μας τραγουδάει , πως «..δεν τελειώσαμε» και εμείς αισιοδοξούμε , τραγουδάμε μαζί του και αφήνουμε τις  μουσικές να μας...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει