Πόσα κιλά μαλ@κας; Γ. Ψαριανός: «Είμαι ευγνώμων στον κορωνοϊό – Καθάρισε η χώρα από την ηλιθιότητα»
00:04 - 08/04/2020
Σε μια δήλωση εκτός τόπου και χρόνου προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ο κορωνοϊός έκανε καλό στη χώρα, επειδή καθάρισε από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό και την συριζίαση. «Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!- Θα είμαι ευγνώμων προς […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ψαριανός: «Ευγνώμων στον κορωνοϊό, θα καθαρίσει τη χώρα από την ηλιθιότητα και την συριζίαση»
Ευχαριστεί τον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Ψαριανός. Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην βουλευτής αναφέρει πως οφονικός ιός εκτός των άλλων “Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση” Αναλυτικά ο Γρηγόρης Ψαριανός γράφει: «Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα […]
The post Ψαριανός: «Ευγνώμων στον κορωνοϊό, θα καθαρίσει τη χώρα από την ηλιθιότητα και την συριζίαση» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΠόσα κιλά μαλ@κας; Γ. Ψαριανός: Είμαι ευγνώμων στον κορωνοϊό – Καθάρισε η χώρα από την ηλιθιότητα
Σε μια δήλωση εκτός τόπου και χρόνου προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ο κορωνοϊός έκανε καλό στη χώρα, επειδή καθάρισε από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό και την συριζίαση. Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!- Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό-μικρόβιο… Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία… Ευλόγησον! Έγραψε στο Facebook. (πληροφορίες απο το makeleio)
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πόσα κιλά μαλ@κας; Γ. Ψαριανός: Είμαι ευγνώμων στον κορωνοϊό – Καθάρισε η χώρα
Διαβάστε το στο spoilers