Απάντηση Μπαλατσινού σε Κούλογλου: Δεν έχω site - Το πούλησα εδώ και ένα χρόνο
06:57 - 08/04/2020
Σκληρή απάντηση έδωσε η σύζυγος του υπουργού υγείας κυρία Τζένη Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου και στην ιστοσελίδα tvxs η οποία…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση της Μπαλατσινού στον Κούλογλου για την κρατική επιχορήγηση του jenny.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε μια αιχμηρή απάντηση μέσω Twitter, στο Στέλιο Κούλογλου ο οποίος την κατηγόρησε ότι εισέπραξε κρατική διαφήμιση για το site jenny.
Διαβάστε το στο thebest.grΑιχμηρή απάντηση Μπαλατσινού προς Κούλογλου: Εγώ δεν είμαι κρατικοδίαιτη
Αιχμηρή απάντηση σε δημοσίευμα του site tvxs του Στέλιου Κούλογλου έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού αναφορικά με το site jenny.gr
Διαβάστε το στο mononews.grΈξαλλη η Μπαλατσινού με τον Κούλογλου. Η ηχηρή απάντηση και η σπόντα
Σκληρή απάντηση έδωσε η σύζυγος του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου και στην ιστοσελίδα tvxs η οποία ισχυρίστηκε ότι το site Jenny προβάλει διαφημιστική καμπάνια της κρατικής διαφήμισης Μένουμε Σπίτι. Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια απάντησε με ανάρτησή της στα social media τονίζοντας ότι πρόκειται για fake news. Η κυρία Μπαλατσινού εξήγησε ότι έχει πουλήσει την ιστοσελίδα jenny.gr εδώ και ένα χρόνο σε μεγάλο μιντιακό όμιλο και απευθυνόμενη προσωπικά στον Στέλιο Κούλογλου έγραψε: Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη. (πληροφορίες από το nassosblog)
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλη η Μπαλατσινού με τον Κούλογλου. Η ηχηρή απάντηση και η
Διαβάστε το στο spoilersΜπαλατσινού σε Κούλογλου: «Δεν μου ανήκει το Jenny.gr»
Δεν άφησε αναπάντητο η Τζένη Μπαλατσινού το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gs, που ανήκει στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, σύμφωνα με το οποίο το σάιτ «Jenny.gr» πήρε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, απευθυνόμενη προσωπικά στον κ. Κούλογλου, προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, όπου κάνει […]
Διαβάστε το στο politik.gr