Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ανταρσία από τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, λένε όχι στις περικοπές

09:30 - 08/04/2020

ΑΘΛΗΤΙΚA  Στην… αντεπίθεση περνά η Sport. Μετά από τόσες μέρες που εφημερίδες της Μαδρίτης είχαν πρωτοσέλιδο τη ρήξη μεταξύ παικτών και διοίκησης στην Μπαρτσελόνα λόγω των χειρισμών στην υπόθεση των περικοπών, το καταλανικό έντυπο μιλά για ανταρσία προ των πυλών στη Ρεάλ. Όπως αναφέρει, υπάρχουν ήδη αντιδράσεις στους παίκτες της «βασίλισσας» για τις μειώσεις που γίνονται λόγω της πανδημίας. Μάλιστα για του λόγου το αληθές παρατίθενται και οι δηλώσεις του Τόνι Κρόος, ο οποίος εξέφρασε ήδη τις αντιρρήσεις του για το «ψαλίδι» στα συμβόλαια. «Εγώ είμαι υπέρ του να πληρωθούν οι παίκτες το συμβόλαιό τους στο ακέραιο και με αυτά τα χρήματα να κάνει χρήσιμα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει όπου εί

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ισπανικό ποδόσφαιρο: «Ανταρσία προ των πυλών» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από τόσες μέρες που εφημερίδες της Μαδρίτης είχαν πρωτοσέλιδο τη ρήξη μεταξύ παικτών και διοίκησης στην Μπαρτσελόνα λόγω των χειρισμών στην υπόθεση των περικοπών, η καταλανική εφημερίδα «sport» κάνει λόγο για ανταρσία προ των πυλών στη Ρεάλ. Όπως αναφέρει, υπάρχουν ήδη αντιδράσεις στους παίκτες της «βασίλισσας» για τις μειώσεις που γίνονται λόγω της πανδημίας. Μάλιστα για του λόγου το αληθές παρατίθενται και οι δηλώσεις του Τόνι Κρόος, ο οποίος εξέφρασε ήδη τις αντιρρήσεις του για το «ψαλίδι» στα συμβόλαια. «Εγώ είμαι υπέρ του να πληρωθούν οι παίκτες το συμβόλαιό τους στο ακέραιο και με αυτά τα χρήματα να κάνει χρήσιμα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει όπου είναι αναγκαίο και αυτή τη

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)