«Σκληρή» απάντηση Μπαλατσινού στον Κούλογλου για το jenny.gr
10:04 - 08/04/2020
Με οργισμένη ανάρτησή της στο Twitter απάντησε η σύζυγος του υπουργού υγείας, Τζένη Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας του ισχυρίστηκε ότι το σάιτ jenny. gr προβάλλει διαφημιστική καμπάνια της κρατικής διαφήμισης «Μένουμε Σπίτι». Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια τόνισε ότι πρόκειται για fake news. Η κυρία Μπαλατσινού εξήγησε ότι έχει πουλήσει […]
The post «Σκληρή» απάντηση Μπαλατσινού στον Κούλογλου για το jenny.gr appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η σκληρή απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου για το jenny.gr
Σκληρή απάντηση έδωσε η σύζυγος του υπουργού υγείας Τζένη Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας του ισχυρίστηκε ότι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ οργισμένη απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου
Σκληρή ήταν η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου με αφορμή δημοσίευμα του tvxs σχετικά με το jenny.gr.
"Προς αξιότιμο κ. Στέλιο Κούλουγλου, (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω... Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη" αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter, η Τζένη Μπαλατσινού.
Υπενθυμίζεται, ότι το δημοσίευμα του tvxs ανέφερε πως το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Τζένη Μπαλατσινού απαντά στον Στέλιο Κούλογλου για το Μένουμε Σπίτι
Απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου για δημοσίευμα ότι εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι, δίνει η Τζένη Μπαλατσινού. Το […]
The post Η Τζένη Μπαλατσινού απαντά στον Στέλιο Κούλογλου για το Μένουμε Σπίτι appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜπαλατσινού σε Κούλογλου: «Δε μου ανήκει το Jenny.gr»
Δεν άφησε αναπάντητο η Τζένη Μπαλατσινού το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gs, που ανήκε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, σύμφωνα με το οποίο το σάιτ «Jenny.gr» πήρε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, απευθυνόμενη προσωπικά στον κ. Κούλογλου, προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, όπου κάνει […]
Διαβάστε το στο politik.grΗ σκληρή απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου
Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε μια αιχμηρή απάντηση μέσω Twitter, στον Στέλιο Κούλογλου ο οποίος την κατηγόρησε ότι εισέπραξε κρατική διαφήμιση για το site jenny.gr.
Η Τζένη σε ανάρτηση της στο twitter ξεκαθάρισε πως εδώ και ένα χρόνο το jenny.gr έχει πουληθεί σε μιντιακό όμιλο ενώ απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο σχολίασε:
"Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη".
Προς αξιότιμο
Διαβάστε το στο entertv.gr