Ανάρτηση σοκ από Γρηγόρη Ψαριανό: «Είμαι ευγνώμων στον κορονοϊό…»

12:37 - 08/04/2020

Ποια η ατυχέστατη ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού για τον κορονοϊό; Την ώρα που ο πλανήτης έχει χάσει 82.000 ανθρώπους από τον κορονοϊό, ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει ευγνώμων για την εμφάνισή του Σε μία τουλάχιστον ατυχέστατη ανάρτηση στο Facebook προέβη ο Γρηγόρης Ψαριανός, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις. Την ώρα λοιπόν που η Ελλάδα έχει χάσει 81 ανθρώπους […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανάρτηση σοκ από Γρηγόρη Ψαριανό: «Είμαι ευγνώμων στον κορονοϊό…».

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προκλητική ανάρτηση από Ψαριανό: «Είμαι ευγνώμων στον κορονοϊό…»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια μάλλον... ατυχής ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αχαρακτήριστη ανάρτηση από Ψαριανό: «Είμαι ευγνώμων στον κορωνοϊό…»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια μάλλον... ατυχής ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στο Facebook, σχετικά με την πανδημία του...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ, γνωστή ηθοποιός Κλαίρη Κατσαντώνη [φωτο]

Απίστευτο: Ποια καλλιέργεια αποδίδει 2.500€ ανά στρέμμα

«Ποτέ μην παραιτείστε από τη δουλειά σας»: Συμβουλές από αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο

Θερίζει ο καρκίνος: Δραματική αύξηση σε νέες ηλικίες, τι τον προκαλεί πραγματικά. Νέα στοιχεία

Σάλος με bachelor στη Μεσσηνία: Το παράκαναν με Αφρικανούς – Στο νοσοκομείο νύφη, μάνα και κουμπάρα

Πώς η γεύση της μπύρας ερεθίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο