Μενιδιάτης: Το τραγούδι που απέρριψε και έγινε επιτυχία από την Έλενα Παπαρίζου!

18:08 - 24/10/2019

Ο *Χρήστος Μενιδιάτης *μίλησε στην εκπομπή Πρωινο και αποκάλυψε ποιο είναι το τραγούδι που απέρριψε και έγινε λίγο...

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Μενιδιάτης: Το τραγούδι που απέρριψε και έγινε επιτυχία από την Έλενα Παπαρίζου (VIDEO)

Ο Χρήστος Μενιδιάτης σε συνέντευξή του στο Πρω1νό, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το τραγούδι που απέρριψε και έγινε λίγο αργότερα μεγάλη επιτυχία από την Έλενα Παπαρίζου. “Φυσικά και μάλιστα έχω ένα πρόσφατο παράδειγμα. Τα «Άσκοπα Ξενύχτια» που είχε έρθει σε μένα σε μια πιο λαϊκή εκδοχή, σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το τραγουδήσω, τελικά δεν το τραγούδισα μα να, το τραγούδησε η Έλενα και έγινε μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Το «Κοίτα να μαθαίνεις», επίσης, που έχει πει ο Νίκος Οικονομόπουλος.”, ανέφερε. Αναφερόμενος στα παιδιά του, αποκάλυψε ποιους τραγουδιστές ακούει ο μεγαλύτερος του γιος: “Ο γιος μου μπαίνει στο Youtube και ακούει διάφορα τραγούδια. Ακούει Sin Boy, Ελένη Φουρέιρα και τον

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο