Στέλιος Πέτσας σε Ελένη Μενεγάκη: Η σύζυγός μου συμμετέχει στη μελέτη για όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό
16:21 - 08/04/2020
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βγήκε μέσω skype στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον κορωνοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, ο κ.Πέτσας αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του, η οποία είχε διαπιστωθεί θετική στον κορωνοϊό.
«Εμείς είχαμε ένα κρούσμα στην οικογένειά μας, στη σύζυγό μου, η οποία ευτυχώς είναι μια χαρά, το έχει ξεπεράσει, και συμμετέχει μάλιστα και στη σχετική μελέτη για όσους έχουν νοσήσει, για να δούμε πώς εξελίσσονται τα αντισώματά της και γενικά η πορεία της. Το βασικό είναι ότι όταν έχεις κάποιον και πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου ή τα παιδιά σου, πρέπει να απομονωθείς. Άρα, το βασικό ζήτημα ήταν αυτό της απομόνωσης. Ευτυχώς, εμεί
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτσας σε Μενεγάκη: Η σύζυγός μου συμμετέχει στη μελέτη για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέτσας σε Μενεγάκη: "Η σύζυγός μου συμμετέχει στη μελέτη για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό" [Βίντεο]
Για την υγεία της συζύγου του μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
Διαβάστε το στο thetoc.grΣτέλιος Πέτσας σύζυγος κορωνοϊός: «Η γυναίκα μου συμμετέχει στην μελέτη της πανδημίας»
Στέλιος Πέτσας σύζυγος κορωνοϊός: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη περιπέτεια της οικογένειάς του στην πανδημία και τα όσα πέρασε η σύζυγός του.
Διαβάστε το στο pagenews.gr