Στέλιος Πέτσας σε Ελένη Μενεγάκη: Η σύζυγός μου συμμετέχει στη μελέτη για όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό

16:21 - 08/04/2020

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βγήκε μέσω skype στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον κορωνοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, ο κ.Πέτσας αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του, η οποία είχε διαπιστωθεί θετική στον κορωνοϊό. «Εμείς είχαμε ένα κρούσμα στην οικογένειά μας, στη σύζυγό μου, η οποία ευτυχώς είναι μια χαρά, το έχει ξεπεράσει, και συμμετέχει μάλιστα και στη σχετική μελέτη για όσους έχουν νοσήσει, για να δούμε πώς εξελίσσονται τα αντισώματά της και γενικά η πορεία της. Το βασικό είναι ότι όταν έχεις κάποιον και πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου ή τα παιδιά σου, πρέπει να απομονωθείς. Άρα, το βασικό ζήτημα ήταν αυτό της απομόνωσης. Ευτυχώς, εμεί

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτσας σε Μενεγάκη: Η σύζυγός μου συμμετέχει στη μελέτη για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέτσας σε Μενεγάκη: "Η σύζυγός μου συμμετέχει στη μελέτη για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό" [Βίντεο]

Για την υγεία της συζύγου του μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στέλιος Πέτσας σύζυγος κορωνοϊός: «Η γυναίκα μου συμμετέχει στην μελέτη της πανδημίας»

Στέλιος Πέτσας σύζυγος κορωνοϊός: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη περιπέτεια της οικογένειάς του στην πανδημία και τα όσα πέρασε η σύζυγός του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο