Σέρρες: Θρασύδειλη επίθεση φασιστών στο αυτοκίνητο του προέδρου της κοινότητας Κερκίνης (Photos/Video)
12:37 - 09/04/2020
ΕΛΛAΔΑ
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Σερρών για τους Πρόσφυγες καταγγέλλει την θρασύδειλη επίθεση φασιστών στο αυτοκίνητο του προέδρου της κοινότητας Κερκίνης Σερρών, κου Θεόδωρου Καρατζίκου.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Κερκίνης Σερρών είχε ανακοινώσει την προηγούμενη ημέρα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης οτι στέκεται δίπλα στον πρόεδρο της κοινότητας του Προμαχώνα, κο Λεωνίδα Σπύρου, στη συλλογή ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται φυλακισμένοι στις άθλιες εγκαταστάσεις στο Κλειδί, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Η αλληλεγγύη των ανθρώπων εκφράζεται δημόσια και ανοιχτά, με το μέτωπο στο ήλιο. Οι ξενόφοβοι, οι ρατσιστές και οι φασίστες ανήκουν στη μαύρη πλευρά της ιστορίας, κρύβονται κ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr