Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη

14:48 - 09/04/2020

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Αντώνης Κανάκης έγιναν πρωταγωνιστές μιας μεγάλης κόντρας που ξέσπασε με αφορμή τις ομοιότητες των εκπομπών […] The post Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη (VIDEO)

Για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη, ρωτήθηκε από την εκπομπή "Ευτυχείτε", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο ίδιος, έδωσε την απάντησή του με υπονοούμενα... "Σήμερα έχω καλεσμένο τον Κώστα Μυλωνά, τον αντέγραψα που έπαιρνε τηλέφωνα. Όλη η φάση είναι πολύ αστεία. Κάνουμε πειρατικό ραδιόφωνο, να είναι καλά ο Στάθης Ψάλτης. Μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό που συζητάμε", ανέφερε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι διάσημοι καλεσμένοι του στο «Live Tonight» της Πέμπτης!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι διάσημοι καλεσμένοι του στο "Live Tonight" της Πέμπτης! The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι διάσημοι καλεσμένοι του στο «Live Tonight» της Πέμπτης! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η αντίδραση του Αρναούτογλου όταν ρωτήθηκε με την κόντρα με τον Κανάκη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Απάντησή με υπονοούμενα από τον Αρναούτογλου για την κόντρα με τον Κανάκη

Για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη, ρωτήθηκε από την εκπομπή "Ευτυχείτε", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο ίδιος, έδωσε την απάντησή του με υπονοούμενα... "Σήμερα έχω καλεσμένο τον Κώστα Μυλωνά, τον αντέγραψα που έπαιρνε τηλέφωνα. Όλη η φάση είναι πολύ αστεία. Κάνουμε πειρατικό ραδιόφωνο, να είναι καλά

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη: «Όλο αυτό είναι αστείο» (video)

«Μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό που συζητάμε»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τι είπε ο Αρναούτογλου για την κόντα με τον Κανάκη; (vid)

Για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη, με αφορμή τις εκπομπές τους που μοιάζουν, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». «Σήμερα έχω καλεσμένο τον Κώστα Μυλωνά, τον αντέγραψα που έπαιρνε τηλέφωνα. Όλη η φάση είναι πολύ αστεία. Κάνουμε πειρατικό ραδιόφωνο, να είναι καλά ο Στάθης Ψάλτης. Μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στον Αντώνη Κανάκη: Είναι τόσο αστείο όλο αυτό...

Η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" συνάντησε τον  Γρηγόρη Αρναούτογλου  έξω από τα studio ΚΑΠΠΑ  και εκείνος με μια μόνο φράση απάντησε  στον  Αντώνη Κανάκη που τον κατηγόρησε για ξεδιάντροπη αντιγραφή της εκπομπής του. "Είναι τόσο αστείο όλο αυτό...", τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Δείτε το video  

Διαβάστε το στο entertv.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά στον Αντώνη Κανάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη, στην τηλεοπτική εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως στην εκπομπή του, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, δεν αντέγραψε τον Αντώνη Κανάκη, αλλά τον Κώστα Μυλωνά, τον οποίο είχε επίσης καλεσμένο. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χαρακτήρισε πολύ αστείο το όλο περιστατικό και χαιρέτησε τους συντελεστές της εκπομπής «Ευτυχείτε», στέλνοντας τις ευχές του. Η αρχή της κόντρας Ο Αντώνης Κανάκης τις τελευταίες εβδομάδες μεταδίδει ζωντανά μέσω Youtube τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Την περασμένη Τετάρτη, λόγω του κορονοϊού ο Γρηγόρης Αρν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο