Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Η «αποκάλυψη» του Δημήτρη Αλεξάνδρου

14:58 - 09/04/2020

Με ένα σχόλιο του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από μία ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με το νέο του look στο Instagram στάθηκε αφορμή για να κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος!Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε στην ανάρτηση του παρουσιαστή πως τόλμησε να ξυριστεί έτσι επειδή είναι παντρεμένος και… περιμένει παιδί! «Φίλε εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς. Είσαι παντρεμένος, περιμένεις και παιδί. Εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Φυσικά, οι διαδικτυακοί φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη άρχισαν αμέσως να σχολιάζουν το θέμα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσπαθεί να το σώσει λέγοντας πως είναι φυσικό όταν ένα ζευγάρι παντρ

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα: Είναι έγκυος; Το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου που "άναψε" φωτιές

Ένα σχόλιο του  Δημήτρη Αλεξάνδρου  ήταν ικανό να "ανάψει" φωτιά σχετικά με το αν είναι έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα. Συγκεκριμένα το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έγραψε κάτω από την  ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη  στο instagram με το νέο  ξυρισμένο του  look: "Φίλε εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς. Είσαι παντρεμένος, περιμένεις και παιδί. Εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά".  

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα