Βάσω Λασκαράκη: «Η μητέρα μου είναι στις ευπαθείς ομάδες. Δεν πρέπει να κολλήσει»!

09:45 - 10/04/2020

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Μένουμε Alpha» μέσω σύνδεσης skype και αναφέρθηκε για το πώς βιώνει την καραντίνα. Η γνωστή ηθοποιός...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Λασκαράκη: Προσέχω τη μητέρα μου γιατί πέρσι είχε περάσει μια δύσκολη πνευμονία (βίντεο)

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς περνάει τις ημέρες της καραντίνας αλλά και τι κάνει για να προστατευτεί από τον κοροναϊό

Διαβάστε το στο

Βάσω Λασκαράκη: Η μητέρα μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες - Δε συναντηθήκαμε για 20 ημέρες

Στην εκπομπή “Μένουμε Alpha” μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για το πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι με την κόρη της και τον σύντροφό της.   The post Βάσω Λασκαράκη: Η μητέρα μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες - Δε συναντηθήκαμε για 20 ημέρες appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βάσω Λασκαράκη: "Η μητέρα μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες" (video)

"Η γιατρός είπε να προσέχουμε πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»