Η Βίκυ Κάβουρα συγκλονίζει – “Τις πρώτες μέρες με τον κορονοϊό έκλαιγα πολύ”
11:30 - 10/04/2020
Μέσω skype παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις […]
The post Η Βίκυ Κάβουρα συγκλονίζει – “Τις πρώτες μέρες με τον κορονοϊό έκλαιγα πολύ” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοροναϊός - Βίκυ Κάβουρα: Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ (βίντεο)
Η ηθοποιός περιγράφει πώς βιώνει την κατάσταση με τον κοροναϊό. «Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός..»
Διαβάστε το στο Βίκυ Κάβουρα: Τις πρώτες μέρες με τον κορονοϊό έκλαιγα πολύ
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την πανδημία του κορονοϊού αλλά και για την αγωνία...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒίκυ Κάβουρα: Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ (VIDEO)
Η Βίκυ Κάβουρα μένει σπίτι και προσπαθεί να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό. Η ηθοποιός μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας ενώ εστίασε στην αγωνία που είχε για την μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια.
«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως», σημείωσε η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε:
«Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα α
Διαβάστε το στο thestival.grΒίκυ Κάβουρα: Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ (vid)
Η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει στην καραντίνα, ενώ μίλησε και για την αγωνία που πέρασε όταν η μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε τη στιγμή της έξαρσης του κορονοϊού. «Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε […]
Διαβάστε το στο politik.gr