Να ληφθούν μέτρα στήριξης για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στις σχολές του ΟΑΕΔ ζητά το ΚΚΕ

17:23 - 10/04/2020

Μέτρα στήριξης για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στις σχολές του ΟΑΕΔ ζητάει το ΚΚΕ, μέσω ερώτησης προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών που κατέθεσαν οι βουλευτές του Κόμματος Μανώλης Συντυχάκης, Γιάννης Δελής, Νίκος Καραθανασόπουλος, Χρήστος Κατσώτης, Μαρία Κομνηνάκα και Γιώργος Λαμπρούλης. Ειδικότερα η ερώτηση αναφέρει: “Αυτή τη δύσκολη περίοδο για την εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι και … The post Να ληφθούν μέτρα στήριξης για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στις σχολές του ΟΑΕΔ ζητά το ΚΚΕ appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέτρα στήριξης για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στις σχολές του ΟΑΕΔ ζητά το ΚΚΕ

Μέτρα στήριξης για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στις σχολές του ΟΑΕΔ ζητάει το ΚΚΕ, μέσω ερώτησης προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών που κατέθεσαν οι βουλευτές του Κόμματος Μανώλης Συντυχάκης, Γιάννης Δελής, Νίκος Καραθανασόπουλος, Χρήστος Κατσώτης, Μαρία Κομνηνάκα και Γιώργος Λαμπρούλης. Ειδικότερα η ερώτηση αναφέρει: Αυτή τη δύσκολη περίοδο για την εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι και ... The post Μέτρα στήριξης για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στις σχολές του ΟΑΕΔ ζητά το ΚΚΕ appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»