Xάαλαντ: "Ο Σόλσκιερ μου έμαθε τα μυστικά της θέσης"
09:00 - 11/04/2020
Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάλαντ, σε συνέντευξη στη Νορβηγία αποκάλυψε τα ιδιαίτερα μαθήματα που του έκανε ο συμπατριώτης πρώην προπονητής του στη Μόλντε, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σόλσκιερ είναι το «μυστικό» του Χάαλαντ
Ο νέος «μπόμπερ» της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, μίλησε για τον εαυτό του, σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurosport.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grXάαλαντ: “Ο Σόλσκιερ μου έμαθε τα μυστικά της θέσης”
Ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην προπονητή του στη Μόλντε (τη σεζόν 2017-2018), Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιφύλαξε ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας στην πατρίδα του Νορβηγία.
The post Xάαλαντ: “Ο Σόλσκιερ μου έμαθε τα μυστικά της θέσης” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grXάαλαντ: “Ο Σόλσκιερ μου έμαθε τα μυστικά της θέσης”
Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάλαντ, σε συνέντευξη στη Νορβηγία αποκάλυψε τα ιδιαίτερα μαθήματα που του έκανε ο συμπατριώτης πρώην προπονητής του στη Μόλντε, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην προπονητή του στη Μόλντε (τη σεζόν 2017-2018), Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιφύλαξε ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας στην πατρίδα του Νορβηγία. Ο 19χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ […]
The post Xάαλαντ: “Ο Σόλσκιερ μου έμαθε τα μυστικά της θέσης” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr