Συγκλονίζει Έλληνας στην Σουηδία: Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό – Η Ελλάδα διδάσκει πολιτισμό

00:12 - 12/04/2020

Συγκλονίζει που ζει στη Στοκχόλμη περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νόσο του κορωνοϊού και το πώς αντιμετωπίστηκε από το σουηδικό σύστημα υγείας. Στο κείμενο που ανέβασε στο facebook ο Alex Solt υποστηρίζει ότι η Σουηδία εμφανίζει μία δημόσια εικόνα διαφορετική από αυτό που πραγματικά συμβαίνει: «Να είμαι λοιπόν πάλι... The post Συγκλονίζει Έλληνας στην Σουηδία: Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό – Η Ελλάδα διδάσκει πολιτισμό appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα στη Σουηδία – «Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό»

Μία συγκλονιστική μαρτυρία καταθέτει ένας Έλληνας που ζει στη Στοκχόλμη περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νόσο  του κορωνοϊού και το πώς αντιμετωπίστηκε από το  σουηδικό σύστημα υγείας. Με την μαρτυρία που ανάρτησε στο facebook υποστηρίζει ότι η Σουηδία εμφανίζει μία δημόσια εικόνα διαφορετική  από αυτό που πραγματικά συμβαίνει με τον covid-19. Να ειμαι λοιπόν πάλι […] The post Κορωνοϊός: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα στη Σουηδία – «Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Συγκλονίζει έλληνας ασθενής στην Σουηδία: «Με ξεφόρτωσαν στο δρόμο, έξω από τα επείγοντα»

Τρομερά οργισμένος είναι ένας Έλληνας που ζει στη Σουηδία με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η χώρα την πανδημία του κοροναϊού. 

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει Έλληνας με κορωνοϊό στη Σουηδία: «Με αντιμετώπισαν ως λεπρό»

Ένας Έλληνας που μένει μόνιμα στη Σουηδία και ασθένησε από κορονοϊό έγραψε ένα γράμμα για να περιγράψει την τραγική κατάσταση που βίωσε σε μία χώρα που ακολουθεί το μοντέλο της «ανοσίας της αγγέλης». Ο Alex A Solt περιγράφει τις δύο δύσκολες εβδομάδες αλλά και το πως αντιλαμβάνονται οι Σουηδοί την κρίση μέσα από την πανδημία: […] The post Συγκλονίζει Έλληνας με κορωνοϊό στη Σουηδία: «Με αντιμετώπισαν ως λεπρό» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σοκαριστική περιγραφή από Έλληνα στην Σουηδία: «Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό»

Μία συγκλονιστική μαρτυρία καταθέτει ένας Έλληνας που ζει στη Στοκχόλμη περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νόσο του κορωνοϊού και το πώς αντιμετωπίστηκε από το σουηδικό σύστημα υγείας. Με την μαρτυρία που ανάρτησε στο facebook υποστηρίζει ότι η Σουηδία εμφανίζει μία δημόσια εικόνα διαφορετική από αυτό που πραγματικά συμβαίνει με τον covid-19. «Να ειμαι λοιπόν […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κορωνοϊός: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα στη Σουηδία - «Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό»

Μία συγκλονιστική μαρτυρία καταθέτει ένας Έλληνας που ζει στη Στοκχόλμη περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νόσο  του κορωνοϊού και το πώς αντιμετωπίστηκε από το  σουηδικό σύστημα υγείας. Με την μαρτυρία που ανάρτησε στο facebook υποστηρίζει ότι η Σουηδία εμφανίζει μία δημόσια εικόνα διαφορετική  από αυτό που πραγματικά συμβαίνει με τον covid-19. «Να ειμαι λοιπόν πάλι έξω. Οχι απο το νοσοκομειο. Απο το σπίτι μου. Δεν ειμαι καν ενα καταγεγραμμενο επισημα περιστατικό για το Σουηδικο κράτος. Είμαι ενας απο τους ανώνυμους πασχοντες που είτε επιβιωνουν είτε πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπιτι τους. Δύο εβδομάδες μάχη με τον κορωνοιό. Ύψηλος πυρετός, βήχας, πόνοι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα στη Σουηδία – «Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό»

Η Σουηδία εμφανίζει μία εικόνα διαφορετική από αυτό που πραγματικά συμβαίνει με τον κορωνοϊό, λέει Έλληνας που ζει στη Στοκχόλμη περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νόσο Μία συγκλονιστική μαρτυρία καταθέτει ένας Έλληνας που ζει στη Στοκχόλμη περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νόσο  του κορωνοϊού και το πώς αντιμετωπίστηκε από το  σουηδικό σύστημα υγείας. Με την μαρτυρία που ανάρτησε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]