Η Βούλα Πατουλίδου προσεύχεται για τον γιο της που σπουδάζει στην Αμερική εν μέσω κορονοϊού

11:30 - 12/04/2020

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου. Η κ. […] The post Η Βούλα Πατουλίδου προσεύχεται για τον γιο της που σπουδάζει στην Αμερική εν μέσω κορονοϊού appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βούλα Πατουλίδου: Προσεύχομαι για τον γιο μου που σπουδάζει στην Αμερική

«Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω. Δεν ντρέπομαι να το πω», είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο

Βούλα Πατουλίδου: Ο φόβος λόγω κορονοϊού, για τον γιό της που ζει στην Αμερική!

Η Βούλα Πατουλίδου εκμυστηρεύεται στο «S» τον φόβο της, καθώς ο 21χρονος Γιώργος ζει και σπουδάζει στην Αμερική The post Βούλα Πατουλίδου: Ο φόβος λόγω κορονοϊού, για τον γιό της που ζει στην Αμερική! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βούλα Πατουλίδου: Προσεύχομαι για τον γιο μου

Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Το άρθρο Βούλα Πατουλίδου: Προσεύχομαι για τον γιο μου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Βούλα Πατουλίδου: Προσεύχομαι για τον γιο μου που σπουδάζει στην Αμερική

Όπως κάθε γονιός έτσι και η Βούλα Πατουλίδου με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αγωνιά για τον γιο της που βρίσκεται στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Gannon Science of Sports.Σαν μια «χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19» χαρακτήρισε τις ΗΠΑ η Βούλα Πατουλίδου και συνέχισε:«Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα. Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μια

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Βούλα Πατουλίδου- Τρέμω για τον γιο μου στην Αμερική

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου, η οποία, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αγωνία της για τον 21χρονο γιο της που σπουδάζει στην Αμερική. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μία άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα. Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μία χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω. Δεν ντρέπομαι να το πω, ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ πρόσθεσε: Δεν πα να ’ναι δύο μέτρα άντρας. Για μένα

Διαβάστε το στο spoilers

Πατουλίδου: Τρέμω για τον γιο μου που είναι στην Αμερική

“Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω”, δήλωσε σε συνέντευξή της η Βούλα Πατουλίδου, εκφράζοντας τον φόβο της για τη διαμονή του γιου της στην Αμερική εν μέσω κορονοϊού, ο οποίος βρίσκεται εκεί για σπουδές. Όπως είπε στο Secret: «Είμαι η κλασική Ελληνίδα […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Η Βούλα Πατουλίδου προσεύχεται για τον γιο της που σπουδάζει στην Αμερική

Δεν κρύβει την ανησυχία της

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο