Η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχεται – “Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό”
14:00 - 12/04/2020
Συνέντευξη στο Dot της Κυριακής παραχώρησε, μέσω skype, η Χριστίνα Μπόμπα. Η νεαρή παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε […]
The post Η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχεται – “Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορωνοϊό»
Στην εκπομπή Dot μίλησε το πρωί της Κυριακής μέσω skype, η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορωνοϊό»
Στην εκπομπή Dot μίλησε το πρωί της Κυριακής μέσω skype, η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της καθώς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό»
Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν από τις πρώτες επώνυμες Ελληνίδες που διαγνώστηκαν θετικές στον κορονοϊό.
The post Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: «Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστίνα Μπόμπα: Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό
ΕΛΛAΔΑ
Για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της με τον κορωνοϊό μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ.
Η νεαρή παρουσιάστρια, σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη, είπε: “ήμασταν από τους πρώτους - πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό".
"Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα”, συνέχισε.Υπενθυμίζεται ότι Χριστίνα Μπόμπα είχε ανακοινώσει πως βρέθηκε θετι
Διαβάστε το στο topontiki.grΧριστίνα Μπόμπα: Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό
Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε συνέντευξη στο Dot της Κυριακής μέσω skype, η Χριστίνα Μπόμπα. Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έσπευσε να το μοιραστεί με το κοινό.
“ήμασταν από τους
Διαβάστε το στο madata.grΧριστίνα Μπόμπα: “Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό”
Συνέντευξη στο Dot της Κυριακής παραχώρησε, μέσω skype, η Χριστίνα Μπόμπα. Η νεαρή παρουσιάστρια και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έσπευσε να το μοιραστεί με το κοινό. Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως […]
Διαβάστε το στο irafina.gr