“Ησαΐα χόρευε” για τη Χαρά Βέρρα – “Είμαστε μαζί επτά χρόνια και ήταν μαέστρος στην ορχήστρα μου”

18:51 - 12/04/2020

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η βασίλισσα των πανηγυριών, Χαρά Βέρρα η οποία και παντρεύεται τον μαέστρο […] The post “Ησαΐα χόρευε” για τη Χαρά Βέρρα – “Είμαστε μαζί επτά χρόνια και ήταν μαέστρος στην ορχήστρα μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Ησαΐα χόρευε" για τη Χαρά Βέρρα: Είμαστε μαζί επτά χρόνια και ήταν μαέστρος στην ορχήστρα μου

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η βασίλισσα των πανηγυριών, Χαρά Βέρρα η οποία και παντρεύεται τον μαέστρο της, Σπύρο Κώττη. Ο γάμος του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί να τελεστεί στο χωριό του γαμπρού το φθινόπωρο. “Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός, με τα τοπικά έθιμα του χωριού” σημειώνει χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα για το ευτυχές γεγονός της ζωής της. Ο γαμπρός αρχικά ήταν ο μαέστρος της, αλλά στη συνέχεια έγινε και μάνατζέρ της, αφού εκείνος αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και τις συνεργασίες της τ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο